marigo42 Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Witam, Aslain dzisiaj po instalacji moda i wejściu do bitwy nie można oddać strzału. po naciśnięciu LPM nic się nie dzieje. Dodam że PPM działa, bo pojawia się symbol autoaima. Mam zainstalowanego Twojego moda bez sekcji XVM. Może to problem ze "Standardowym celownikiem+" albo z fixem do ikonek. Popatrzę. Dodam, że wczoraj przed patchem było ok bo grałem i też miałem Twoją paczkę zainstalowaną bez sekcji XVM, tak że dzisiaj pobrałem i tylko była szybka instalacja bez wybierania opcji instalacji. Quote
Administrator Aslain Posted August 4, 2020 Administrator Posted August 4, 2020 Nowa paczka czy stara? Quote
marigo42 Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 Nowa paczka, ale już jest ok. Ikonki Maniaqa były chyba problemem. Pobrałem wersję Twojej paczki 01 i tam ich nie było i teraz wszystko śmiga. Dzięki, nie ma tematu. Quote
Fish Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 A ja nie mam ikonek w.w i mi też nie działa :) Quote
Recommended Posts