_BoneCrusher Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Witam, po wejściu w "moduły i słabe punkty" robi mi się zamazany ekran, ale już nie tylko w salowym łowcy tylko wszędzie. I tylko tam gdzie stoi czołg reszta interfejsu jest normalna, w bitwie i po dalej jest zamazany jakby za mgłą. Tylko restart gry pomaga. Pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip
_BoneCrusher Posted August 18, 2020 Author Posted August 18, 2020 Tryb stalowy łowca i tam jest ta zakładka pod czołgiem " moduły i słabe punkty" po wejsciu nic sie mie dzieje w sensie nic tam nie ma, a jak już wyjdziesz masz wszedzie taki ekran jak przesłałem. Wszedlem z tym do bitwy bo myślałem ze to rylko w garażu, ale w bitwie było to samo.
Administrator Aslain Posted August 18, 2020 Administrator Posted August 18, 2020 Znalazlem, to mod od kolorowych komunikatow ktory uzywa i18n_Loader.wotmod Kolorowe komunikaty "Czat + komunikaty zniszczeń"
_BoneCrusher Posted August 18, 2020 Author Posted August 18, 2020 Dzięki jak wrócę z pracy przetestuje bez tego moda.
_BoneCrusher Posted August 18, 2020 Author Posted August 18, 2020 Problem został rozwiązany, przekazałem Ci donejta 50 zł, za twoje zaangażowanie w ten mod pack, ale nie tylko w stworzenie, ale też za to w jaki sposób podchodzisz do zgłoszeń. Pozdrawiam Marcin 1
Administrator Aslain Posted August 18, 2020 Administrator Posted August 18, 2020 Dziekuje pieknie, zglosilem ten problem autorowi danego moda i to naprawil (mod dzisiaj wroci), napisal ze nie spodziewal sie ze WG doda jakis nietypowy parametr do komend czata.
Recommended Posts