xumme992 Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 (edited) _Aslains_Installer_CompList.log_Aslains_Installer.log_Aslains_Installer_Options.infxvm.logpython.log Witam, w załącznikach przesyłam wymagane pliki. Mój problem polega na tym, że po zainstalowaniu paczki modów (naprawdę okrojona ilość) nie chce załadować mi się sala chwały. Problem występuje nieustannie od momentu instalacji, sala chwały się ładuje i nic.. albo wyskakuje puste okno, albo "błąd połączenia". Czy mógłbym liczyć na pomoc w rozwiązaniu problemu? :) Edited September 19, 2020 by xumme992 Quote
Administrator Aslain Posted September 20, 2020 Administrator Posted September 20, 2020 Ciezko mi to zweryfikowac, z tego powodu: Albo WG ma problem, albo moj IP dodany do blokady wysylania informacji na ten ekran bo zbyt duzo razy probowalem tam wejsc. Ciezko powiedziec, znajomy tez ma to samo a nie wchodzil tam duzo razy... Quote
xumme992 Posted September 20, 2020 Author Posted September 20, 2020 9 godzin temu, Aslain napisał: Ciezko mi to zweryfikowac, z tego powodu: Albo WG ma problem, albo moj IP dodany do blokady wysylania informacji na ten ekran bo zbyt duzo razy probowalem tam wejsc. Ciezko powiedziec, znajomy tez ma to samo a nie wchodzil tam duzo razy... Czyli w zasadzie nie wiadomo o co chodzi? I cięzko to ustalic? :( Quote
Administrator Aslain Posted September 20, 2020 Administrator Posted September 20, 2020 Na te chwile tak, jutro bede probowal jeszcze raz. Moze to byc wina jakiegos moda, albo wina WG. 1 Quote
Recommended Posts