KeyBall Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Wiem, że po ostatnim updacie WOTa jest mnóstwo problemów, wersja Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.10.0.4_01 w moim przypadku naprawiła problem ze startem rozgrywki, nie ładowało mi się pole bitwy w ogóle. Jednak, żeby się żaden nie zgubił, to zgłaszam swój. Nazwy czołgów przeciwników, typ czołgu i poziom wyświetlają mi się w lustrzanym odbiciu, ciężko się to czyta. Załączam zrzut ekranu. Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2020 Administrator Posted September 28, 2020 Piszesz w dziale okrętów. Wybierz tryb instalacji ikonek konturów na bez-XVM, do czasu az XVM nie wroci. Quote
KeyBall Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 Przepraszam, znowu to zrobiłem. Proszę przepiąć do odpowiedniego działu jak się da. Dziękuję za odpowiedź. Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2020 Administrator Posted September 28, 2020 Zaraz bedzie paczka z pierwszym XVM. Quote
Recommended Posts