USARZ Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Witam, Po zainstalowaniu paczki mam wytłumione niektóre dźwięki w tym dźwięki silnika maszyny. Jakiś pomysł jak to naprawić ? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 29, 2020 Administrator Posted September 29, 2020 To blad w grze, czekaj az WG to kiedys moze naprawi. Quote
USARZ Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 (edited) Czyli problem jest znany ? Bo dopiero dziś takie coś mam. Nigdy wcześnie nie miałem takich problemów. Edited September 29, 2020 by USARZ Quote
Administrator Aslain Posted September 29, 2020 Administrator Posted September 29, 2020 Tak, wystepuje losowo, w dziwnych przypadkach. Quote
kwasek32 Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 22 hours ago, USARZ said: Czyli problem jest znany ? Bo dopiero dziś takie coś mam. Nigdy wcześnie nie miałem takich problemów. od dawien dawna przy kazdej wiekszej aktualizacji WG daje problemy z czatem w garazu , klanowym, dzwiekami , widokiem czolgow (zazwyczaj widzisz czolg w srodku ) i paroma innymi tego typu udziwnieniami. W mikrolatce to naprawia zapewne dodajac kolejne problemy :) 1 Quote
Recommended Posts