Razparuk Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Jak w temacie. Po parunastu bitwach pokazuje się komunikat ze niby "ukrywam nazwę użytkownika w bitwie" i dlatego widzę tylko swoje staty. Sprawdziłem, w menu gry nie mam zanonimizowania a w samym XVM nawet nie wiem czy jest taka opcja. Ktoś umie pomóc? Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2020 Administrator Posted October 24, 2020 Duzo ludzi to zglasza mi, juz nawet zalozyli temat na forum tworcow XVM, zobaczymy co napiszą. Quote
kwasek32 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 As 33 minutes ago, Aslain said: Duzo ludzi to zglasza mi, juz nawet zalozyli temat na forum tworcow XVM, zobaczymy co napiszą. Raczej nie przyznaja sie ze cos jest nie tak z xvm lub czyms z nim zwiazanym . Quote
Razparuk Posted October 26, 2020 Author Posted October 26, 2020 No i w niedzielę jak wstałem wszystko śmigało:P Dobre... Quote
Administrator Aslain Posted October 26, 2020 Administrator Posted October 26, 2020 Nie narzekaj :) Ciesz sie ze dziala. Quote
Recommended Posts