konkun11 Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Cześć! W ciągu ostatnich dni zauważyłem przypadki wywalania gry do pulpitu (najczęściej przy przechodzeniu do celownika arty lecz może zdarzyć się to przy ładowaniu bitwy). ZałączaAslains_WoT_Logs.zipm logi: Quote
Administrator Aslain Posted December 30, 2020 Administrator Posted December 30, 2020 Przegladnalem logi, jest troche bledow, ale ciezko powiedziec skad problem. Probowales grac w trybie bezpiecznym czy tam tez to wystepuje? Quote
konkun11 Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 (edited) Nie. Nawet nie wiedziałem, że istnieje taki tryb. Sama gra wywala dosyć rzadko teraz. Myślałem nawet, że to wcześniejsza wersja XVM coś odwala. Po prostu nagle odpalam celownik "satelitę" arty, ścinka i crash. Z 2 razy wywaliło mi podczas ładowania bitwy - stąd podejrzenia, że to XVM. Edited January 1, 2021 by konkun11 Quote
konkun11 Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 A taki crash może być spowodowany zoomem dla artylerii? Quote
Administrator Aslain Posted January 8, 2021 Administrator Posted January 8, 2021 17 hours ago, konkun11 said: A taki crash może być spowodowany zoomem dla artylerii? Raczej nie. Quote
Recommended Posts