bino1980 4 Posted Wednesday at 01:43 PM Share Posted Wednesday at 01:43 PM czesc mam taki problem (byc moze tylko ja?) w trakcie ladowania bitwy oba panele druzyn sa OK, ale juz w samej bitwie panel (konturyz modem) druzyny przeciwnej sa lustrzanym odbicie przez co dane o hybdro i radarze sa odwrocone i trzeba czytac wspak. ktos cos?? w zalaczniku skriny. BTW zalaczam logi Aslains_WoWs_Logs.zip Quote Link to post
Administrator Aslain 4,140 Posted Wednesday at 02:37 PM Administrator Share Posted Wednesday at 02:37 PM To nie blad, musisz wejsc w opcje paneli ktore zainstalowas, czyli Badobesta i tam kliknac na jedna opcje ktora sprawi ze sie odwroca ikonki. Menu tego moda masz na zebatce kolo pingow. Quote Link to post
bino1980 4 Posted Wednesday at 04:00 PM Author Share Posted Wednesday at 04:00 PM dziekuje bardzo za szybka reakcje i rozwiazanie, zrobione, dziala. jedyny bol jest taki ze w bitwie pojawiaja sie tylko ikonki okretow, ktore posiadaja hydro lub radar. aby pojawily sie ikonki wszystkich statkow, musze kliknac w "zebatke" i wylaczyc i wlaczyc ponownie opcje. troche to frustrujace, wiec zostawiam jak jest, w sumie bardziej mi zalezy na informacji o zasiegu hydro i radaru, niz na samej ikonce okretu. raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam Quote Link to post
Administrator Aslain 4,140 Posted Wednesday at 08:25 PM Administrator Share Posted Wednesday at 08:25 PM To juz wina samego moda, ale mam pewien pomysl. Skasuj plik ContourIcons_Radio_and_Hydro_Identifier_9.11.0.7z i przeinstaluj paczkę. Quote Link to post
bino1980 4 Posted Thursday at 08:37 PM Author Share Posted Thursday at 08:37 PM Zrobilem jak napisales, pomoglo. Raz jeszcze dziekuje. Pozdrawiam. Quote Link to post
Recommended Posts