bino1980 Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 czesc mam taki problem (byc moze tylko ja?) w trakcie ladowania bitwy oba panele druzyn sa OK, ale juz w samej bitwie panel (konturyz modem) druzyny przeciwnej sa lustrzanym odbicie przez co dane o hybdro i radarze sa odwrocone i trzeba czytac wspak. ktos cos?? w zalaczniku skriny. BTW zalaczam logi Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 13, 2021 Administrator Posted January 13, 2021 To nie blad, musisz wejsc w opcje paneli ktore zainstalowas, czyli Badobesta i tam kliknac na jedna opcje ktora sprawi ze sie odwroca ikonki. Menu tego moda masz na zebatce kolo pingow. Quote
bino1980 Posted January 13, 2021 Author Posted January 13, 2021 dziekuje bardzo za szybka reakcje i rozwiazanie, zrobione, dziala. jedyny bol jest taki ze w bitwie pojawiaja sie tylko ikonki okretow, ktore posiadaja hydro lub radar. aby pojawily sie ikonki wszystkich statkow, musze kliknac w "zebatke" i wylaczyc i wlaczyc ponownie opcje. troche to frustrujace, wiec zostawiam jak jest, w sumie bardziej mi zalezy na informacji o zasiegu hydro i radaru, niz na samej ikonce okretu. raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted January 13, 2021 Administrator Posted January 13, 2021 To juz wina samego moda, ale mam pewien pomysl. Skasuj plik ContourIcons_Radio_and_Hydro_Identifier_9.11.0.7z i przeinstaluj paczkę. Quote
bino1980 Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 Zrobilem jak napisales, pomoglo. Raz jeszcze dziekuje. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts