Jump to content

ikonki konturów: Radio & Hydro Identifier (by POSEIDON_BRAZIL) lustrzane odbicie??

Recommended Posts

Posted

czesc

mam taki problem (byc moze tylko ja?)

w trakcie ladowania bitwy oba panele druzyn sa OK, ale juz w samej bitwie panel (konturyz modem) druzyny przeciwnej sa lustrzanym odbicie przez co dane o hybdro i radarze sa odwrocone i trzeba czytac wspak.

ktos cos??

w zalaczniku skriny.

Clipboard01.jpg

Clipboard02.jpg

BTW

zalaczam logi

Aslains_WoWs_Logs.zip

• Administrator
Posted

To nie blad, musisz wejsc w opcje paneli ktore zainstalowas, czyli Badobesta i tam kliknac na jedna opcje ktora sprawi ze sie odwroca ikonki.

Menu tego moda masz na zebatce kolo pingow.

Posted

dziekuje bardzo za szybka reakcje i rozwiazanie, zrobione, dziala.

jedyny bol jest taki ze w bitwie pojawiaja sie tylko ikonki okretow, ktore posiadaja hydro lub radar.

aby pojawily sie ikonki wszystkich statkow, musze kliknac w "zebatke" i wylaczyc i wlaczyc ponownie opcje.

troche to frustrujace, wiec zostawiam jak jest, w sumie bardziej mi zalezy na informacji o zasiegu hydro i radaru, niz na samej ikonce okretu.

raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam

• Administrator
Posted

To juz wina samego moda, ale mam pewien pomysl. Skasuj plik ContourIcons_Radio_and_Hydro_Identifier_9.11.0.7z i przeinstaluj paczkę.