Jump to content

Czas naprawy uszkodzonych modułów

Recommended Posts

Posted

Części,

Po aktualizacji 1.11.1 nie widzę czasu naprawy uszkodzonych modułów pod żadną konfiguracją - włączone w modzie, wyłączone w grze ; wyłączone w kodzie włączane w grze ; włączone i tu i tu. Poproszę o pomoc

Posted

Z modów korzystam jakieś 2 tygodnie i mam na malutką wiedzę, także przepraszam ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Gdzie je znajdę? 

Pytanie nr 2, jestem pierwszą i jedyną osobą która ma problem z tym czasem naprawy?

+ przed dzisiejszą aktualizacją czas naprawy działał poprawnie dzięki modowi

Posted

konkun11 - wydaje mi się, że powinieneś stworzyć osobny temat z problemem celowników. Tutaj chciałbym skupić się na problemie zgłoszonym przeze mnie 🙂 z góry dziękuję

Aslain - załączam logs. W żaden sposób nie mam zamiaru wtrącać się w Twoje kompetencje, szczególnie, że jestem pod wrażeniem moda, chciałbym jedynie dodać luźny pomysł. Może jeśli mod z 'czasem naprawy modułów' gryzie się z 'czasem naprawy' który został dodany dzisiaj do gry, to może warto po prostu wykluczyć go całkowicie z moda (skoro jest teraz dostępny dla każdego)? Jeśli to głupi pomysł - daj znać, nie mam z tym problemu 🙂Jeszcze raz podkreślę, że wyłączenie tej opcji w modzie a włączenie w grze nie pomaga

Aslains_WoT_Logs.zip