Idolas Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Części, Po aktualizacji 1.11.1 nie widzę czasu naprawy uszkodzonych modułów pod żadną konfiguracją - włączone w modzie, wyłączone w grze ; wyłączone w kodzie włączane w grze ; włączone i tu i tu. Poproszę o pomoc Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2021 Administrator Posted January 27, 2021 Zalacz logi. Quote
Idolas Posted January 27, 2021 Author Posted January 27, 2021 Z modów korzystam jakieś 2 tygodnie i mam na malutką wiedzę, także przepraszam ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Gdzie je znajdę? Pytanie nr 2, jestem pierwszą i jedyną osobą która ma problem z tym czasem naprawy? + przed dzisiejszą aktualizacją czas naprawy działał poprawnie dzięki modowi Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2021 Administrator Posted January 27, 2021 Celowniki pewnie beda mialy kiedys aktualizacje, z tym nic nie zrobie, czekam na Andre. Quote
Idolas Posted January 27, 2021 Author Posted January 27, 2021 Chyba ogarnąłem z tymi logami, postaram się je zaraz załączyć Quote
Idolas Posted January 27, 2021 Author Posted January 27, 2021 konkun11 - wydaje mi się, że powinieneś stworzyć osobny temat z problemem celowników. Tutaj chciałbym skupić się na problemie zgłoszonym przeze mnie 🙂 z góry dziękuję Aslain - załączam logs. W żaden sposób nie mam zamiaru wtrącać się w Twoje kompetencje, szczególnie, że jestem pod wrażeniem moda, chciałbym jedynie dodać luźny pomysł. Może jeśli mod z 'czasem naprawy modułów' gryzie się z 'czasem naprawy' który został dodany dzisiaj do gry, to może warto po prostu wykluczyć go całkowicie z moda (skoro jest teraz dostępny dla każdego)? Jeśli to głupi pomysł - daj znać, nie mam z tym problemu 🙂Jeszcze raz podkreślę, że wyłączenie tej opcji w modzie a włączenie w grze nie pomaga Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Idolas Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Usunięcie opcji w nowej wersji moda pomogło, czas naprawy jest widoczny w grze 🙂 dziękuję za pomoc! Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2021 Administrator Posted January 28, 2021 btw. Shtys panel ma uszkodzony wskaznik HP wiec ten panel usuwam. Quote
Recommended Posts