konkun11 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Zauważyłem niewielkie graficzne nachodzenie się dwóch modów (konkretnie tego na prędkość maksymalną z damage panel ze wskaźnikiem kątowania). Nie jest to zbyt wielki problem lecz chyba warto poinformować :) Screen do podglądu Quote
konkun11 Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 To tak jakby panel uszkodzeń podniósł się trochę. Aktualizację wcześniej tego nie było i przylegał bez odstępu do krawędzi ekranu. Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2021 Administrator Posted February 10, 2021 Ten mod zostanie zaktualizowany w kolejnej paczce. Quote
konkun11 Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 2 minuty temu, Aslain napisał: Ten mod zostanie zaktualizowany w kolejnej paczce. Oki. Dzięki za info. W ogóle dobra robota z tym modpackiem serio 1 Quote
Metafan Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Może nie na temat,ale jestem zdziwiony że nie przeszkadza Ci granie w tak kolorowa grę :o Ping 640? U mnie też skacze przy ładowaniu bitwy ale nie aż tak,straszne :D Quote
Recommended Posts