makar Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Przestała się wyświetlać wartość oczekiwanego dmg, mam tylko kreseczki: http://picasaweb.google.com/lh/photo/jvKE235IhohnyH5k3D5PatMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Byłem na stronie XVM, żeby wykonać te czary-mary z aktywowaniem statystyk ale nic nie pomogło.
Administrator Aslain Posted March 31, 2015 Administrator Posted March 31, 2015 Nie mam na to wplywu, moze napisz im na koreanrandom pytanie czemu tak masz.
makar Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Nie mam na to wplywu Jasne, dzięki za odpowiedź. napisz im na koreanrandom pytanie czemu tak masz. Jakbyś skierował mnie linkiem do właściwego działu na tamtym forum to mogę spróbować coś w lengłydżu bo bukwami nie umiem - tolko niemnożko gawariu :-)
Administrator Aslain Posted April 1, 2015 Administrator Posted April 1, 2015 Ja poki co zapytalem sie prywatnie, ale polecam tez na forum: http://www.koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/
mutopompka Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Jak masz ustawioną skalę 0.8 - jest z tym problem. Ustaw skalę na próbę na 1.0 i zobaczysz, że będzie pokazywać te statystykę. @Aslain pisał kiedyś, że przy skali 0.8 jest z tym problem.
Administrator Aslain Posted April 1, 2015 Administrator Posted April 1, 2015 Nie ma bledu w konfigu, jest jakis problem z serverem XVM, ktory nie podaje tych informacji. Zapytalem sie jedengo deva ale poki co nie odpisal.
makar Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Jak masz ustawioną skalę 0.8 - jest z tym problem. Ustaw skalę na próbę na 1.0 i zobaczysz, że będzie pokazywać te statystykę. Nie, to nie to. Mam skalę 1,2 i próbowałem po kolei różnych skal oraz 1 i 2 rzędów w karuzeli ale nic to nie dało. Jak się ogarnę to napiszę do nich na forum.
Administrator Aslain Posted April 7, 2015 Administrator Posted April 7, 2015 Dowiedzialem sie od devsow, ze wylaczyli WN8 expected dmg az wyjdzie 9.7. To jest powod ze nie wyswietla nic.
Recommended Posts