konkun11 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Witam! Czy któryś z modów zawartych w modpacku ma możliwość blokady czatu? Podczas bitwy jakimś cudem udało mi się zablokować go (miałem czerwony napis "czat zablokowany") i nie mogłem tego odwrócić. Pomógł dopiero restart gry. Quote
Administrator Aslain Posted September 29, 2021 Administrator Posted September 29, 2021 To nie mod, jakas kombinacja klawiszy w grze to powoduje. W sensie jak sie przelancza tam miedzy czatem plutonu, czatem druzynowym itp. 1 Quote
konkun11 Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 W dniu 29.09.2021 o 14:27, Aslain napisał: To nie mod, jakas kombinacja klawiszy w grze to powoduje. W sensie jak sie przelancza tam miedzy czatem plutonu, czatem druzynowym itp. Okazało się że mod na ukrycie czatu bitwy ma dodatkowy bind na przycisku "O". Znalazłem to na linkowanej w modpacku stronie. Nawet zdziwiłem się, że mam tego moda zainstalowanego 😀. Temat do zamknięcia. Dzięki za pomoc! Quote
Administrator Aslain Posted October 4, 2021 Administrator Posted October 4, 2021 Na swoją obronę 🙂 Sprawdziłem i ten mod miał niedawno aktualizację, w której autor wprowadził możliwość wyłączonia czatu w bitwie (o czym nie wiedziałem), więc ten mod aktualnie ma dwie funkcje Ukryj/Wyłącz, odpowiednio L.CTRL+K i L.CTRL+O, ten drugi skrót klawiszowy będzie w nowym modpacku, bo samo O jest bez sensu, bo można przypadkiem ten czaty wyłączyć nim. Quote
Recommended Posts