TK_Team Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 (edited) Po ostatnich aktualizacjach w grze w trybie snajper pojawia się dodatkowy niechciany znacznik odległości. Nie wiem czy to WoT coś wprowadził czy XVM czy inny mod. Zawsze instalowałem paczkę i nie było żadnych problemów tego typu. Czasem brakowało jakiegoś nieaktualnego moda i tyle. Tym razem pojawiło się coś nowego, niechcianego i wkurzającego zarazem. Może ktoś coś wie na ten temat? Po wyjściu z trybu snajper znacznik zostaje. Dopiero ponowne wejście w snajpera go zmienia i tak w kółko. Próbowałem używać innego celownika ale efekt jest ten sam. Edited October 24, 2021 by TK_Team Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2021 Administrator Posted October 24, 2021 Zalacz logi, ale jesli widzisz takie cos, to znaczy ze autor moda tak zadecydowal. Moze gdzies w opcjach danego celownika w menu gry mozna sobie zmienic ksztal, kolory i kto wie, moze jakas opcja nie wyswietli tego, chociaz watpie. Quote
TK_Team Posted October 24, 2021 Author Posted October 24, 2021 Tak wiem o tym. I tak też robiłem. Ale... Ale próbowałem instalować inne celowniki a nawet domyślny z gry i to coś po prostu jest. Chciałem wiedzieć czy to tylko u mnie czy tak ogólnie. I dlatego zastanawiam się czy to nie xvm? Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2021 Administrator Posted October 24, 2021 Nie wiem, jesli zalaczysz logi to moge zainstalowac te same mody z paczki i wtedy moge potwierdzic badz zaprzeczyc. Swoja droga troche przypomina to BalCalc mod. Quote
TK_Team Posted October 24, 2021 Author Posted October 24, 2021 W desperacji sprawdziłem integralność plików gry, odpaliłem wota, garaż i reszta ok ale nie wchodzi do bitwy. Programiści WG muszą być z najwyższej półki, ciągle jakieś bugi. Teraz więc reinstall. Super. Paczkę instalowałem jak zawsze z tymi ustawieniami. Niestety nie mam najnowszego pliku bo wku... skasowałem wszystko. Ale generalnie nie ma tu chyba jakiś większych różnic. _Aslains_Installer_Options.7z Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2021 Administrator Posted October 24, 2021 Ano uzywasz balcalcmod nie odniosles sie od tego. Ten mod mial aktualizacje, moze to efekt jej. Quote
TK_Team Posted October 25, 2021 Author Posted October 25, 2021 No i to chyba było to. Odznaczyłem tego moda i jest ok. Quote
Administrator Aslain Posted October 25, 2021 Administrator Posted October 25, 2021 Tak, potwierdzilem to dzisiaj, BalCalcMod dodaje odleglosc do celu, i w jego konfigu nie widze mozliwosci tego wylaczenia, albo jest to inaczej nazwane. Quote
Recommended Posts