chlalik Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 Dwie rzeczy. Pierwszy raz (1.14.1.1_00) od kiedy korzystam z Twojego moda Norton wywala mi wirusa, a po drugie wyświetla mi Błąd 5: Odmowa dostępu. Jak to naprawić nigdy dotąd nie miałem problemu z instalacją Quote
Administrator Aslain Posted October 28, 2021 Administrator Posted October 28, 2021 To wynik falszywie dodatni. Wszystko jest ok. Quote
SheriSheriLady Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Witam Ja niestety mam ten sam problem co kolega i nie wiem jak sobie poradzić. Po rocznym "odwyku" od gry powróciłem, pobrałem paczkę...ale nie jestem w stanie jej prawidłowo uruchomić....wyskakuje okienko z błędem (Błąd 5 - odmowa dostępu) i modpack się nie odpala Quote
Administrator Aslain Posted November 9, 2021 Administrator Posted November 9, 2021 To juz obsluga antywirusa, musisz wyszukac jak go wylaczyc dla mojego exe. Quote
SheriSheriLady Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Nic z tego Ustawiłem w antywirusie że plik jest zaufany Ustawiłem w Windowsie że plik jest zgodny Po odpaleniu komunikat dalej się pojawia Quote
SheriSheriLady Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Dobra...poradziłem sobie Wyłączyłem na kwadrans osłony i puściło modpacka dalej Rzeczywiście to była kwestia Antywirusa Dzięki za podpowiedź Pozdrawiam 1 Quote
Recommended Posts