TK_Team Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 (edited) Mam problem, po zainstalowaniu najnowszej paczki Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.15.0.0_12 na ekranie bitwy zaczął nie wiadomo skąd pojawiać się taki oto obrazek: Da się to coś przeciągać. Ktoś jest w stanie powiedzieć o co chodzi? Paczka zainstalowana czysto, żadnych innych modów. PS Odinstalowałem Aslaina i czysta gra jest OK. Po ponownej instalacji znowu to coś wyskakuje. Nie zmieniałem pliku options.inf., gun mark calc (protanki) jest odhaczony. Edited January 3, 2022 by TK_Team Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2022 Administrator Posted January 3, 2022 Bez logow nie moge nic sprawdzic. Quote
TK_Team Posted January 4, 2022 Author Posted January 4, 2022 (edited) Dodaję logi ale bez python.log ponieważ teraz mam już dołożone kilka innych modów więc nie wiem czy Ci to nie zaciemni obrazu. Tym niemniej to obce ciało pojawia się zaraz po zainstalowaniu czystej paczki Aslain. logs.zip Edited January 4, 2022 by TK_Team Quote
Administrator Aslain Posted January 4, 2022 Administrator Posted January 4, 2022 Pewnie ktorys z tych modow co dodales to robi, ale strzelam... bez pythona nie moge sprawdzic poprawnie tego zgloszenia. Quote
TK_Team Posted January 4, 2022 Author Posted January 4, 2022 No raczej nie, jak napisałem wyżej to się dzieje zaraz po instalce Twojej paczki (żadnych innych modów), ale tylko na koncie syna. U mnie jest OK. Ustawienia modów są wspólne i identyczne. Quote
Administrator Aslain Posted January 5, 2022 Administrator Posted January 5, 2022 Niestety wiecej nie pomoge, zainstaluj tylko moj modpack i zobacz czy to widzisz, jesli tak to zalacz logi, niestety nie wspieram modow zainstalowanych z poza paczki, ani nie pomagam naprawiac problemy po tym jak uzytkownik miesza mody z mojej paczki z obcymi 😕 Quote
TK_Team Posted January 29, 2022 Author Posted January 29, 2022 (edited) W najbliższym czasie (jak będzie nowa paczka do instalki) dołączę logi, choć jak pisałem wyżej zjawisko zachodzi po instalacji Twojej paczki. Bez instalacji innych modów. Sprawdzałem to. Ale jeszcze dziwniejsze jest, że na jednym koncie to jest, a na drugim nie. Skasowałem wszystkie pliki z folderu appdata. To nie to. Edited: Dodaję logi, jak wcześniej wspomniałem na jednym koncie jest na drugim nie. Jestem kompletnie ogłupiony. Aslain_Modpack.7z Edited January 31, 2022 by TK_Team Quote
TK_Team Posted January 31, 2022 Author Posted January 31, 2022 (edited) Skasowałem folder resmods/mods oraz com.modxvm.xfw z folderu mods i zniknęło. Stąd chyba wniosek, że to xvm? Jednak dalej nie wiem dlaczego na jednym koncie jest, a na drugim nie ma. No i nie wiem jeszcze, który z modów xvm to powoduje (o ile to faktycznie xvm). Edited January 31, 2022 by TK_Team Quote
Recommended Posts