Siny4579 Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Witam, statystyki sesji nie ważne jakie po pewnym czasie zacinają się to znaczy że następne bitwy nie zaliczją się. Czasami po 10 bitwach czasami po 30, różnie. Wyjście z gry i włączenie ponownie naprawia problem. Pozdrawiam @RaJCeL Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 9, 2022 Administrator Posted January 9, 2022 Pewnie wina tego: error: [Errno 10054] Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta Quote
Siny4579 Posted January 10, 2022 Author Posted January 10, 2022 Co to oznacza? Że mój LTE miał zacinke? Czy to wina Servera Wot? Quote
Administrator Aslain Posted January 11, 2022 Administrator Posted January 11, 2022 Wedlug mnie cos przyblokowalo polaczenie internetowe dla modów, z jakiego powodu nie wiem, moga to byc rozne np. antywirus, firewall, problemy u dostawcy internetu, brak uprawnien uzytkownika (brak instalowania i grania na adminie) itp. itd. Quote
Recommended Posts