TK_Team Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Dawno nie grałem SPG i właśnie zauważyłem problem z widokiem alternatywnym dla artylerii, chodzi mi o to, że dzięki modowi mogłem zarówno w widoku strategicznym jak i alternatywnym odsunąć kamerę na dystans 400m. Obecnie jest to możliwe jedynie dla widoku strategicznego (czyli z góry), dla widoku alternatywnego kamerę można odsunąć jedynie na dystans około 150m, czy to coś z modem nie tak czy WG skasował taką możliwość? Edited January 27, 2022 by TK_Team Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2022 Administrator Posted January 27, 2022 Zalacz jeszcze logi. Alternatywny widok arty pokaz na screenshocie jak wygladac ma. Quote
TK_Team Posted January 29, 2022 Author Posted January 29, 2022 (edited) OK, załączam zrzuty: Na drugim screenie nie da się już więcej "cofnąć" kamery, jeszcze niedawno (chyba przed 1.15 można było cofnąć tyle samo co na strategicznym). Po minimapie widać zresztą proporcje objętego widokiem obszaru. To nie jedyna zmiana jaką zauważyłem, do tej pory po kliknięciu ctrl+wskazane miejsce na minimapie kamera tam była kierowana, teraz raz jest raz nie. Nie wiem czy to dlatego, że w dane miejsce strzał jest niemożliwy? Edited: sprawdziłem, jednak to nie to. Edited January 29, 2022 by TK_Team Quote
TK_Team Posted March 2, 2022 Author Posted March 2, 2022 (edited) Aslain, nic nie podpowiesz? Ctrl+Rclick już zostało naprawione i działa. Edited March 2, 2022 by TK_Team Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2022 Administrator Posted March 2, 2022 Sprawdzalem to ale ciezko mi cos powiedziec sensownego... 😕 Quote
Recommended Posts