maciekLHS Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Mam problem z szybkością pobierania. ModPack pobiera się baardzo wolno 4kb/s. Sprawdzałem test łącza i jest jak zwykle czyli około 30mb/s. To dlaczego ModPack pobiera się z taką małą szybkością? Quote
mutopompka Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 1. Dziś wypuścili aktualizację 0.9.7 2. @Aslain wypuścił poprawioną wersję swojego dzieła (modpacka) 3. Każdy user chcący pograć w WOT-a MUSI pobrać aktualizację 0.9.7 4. Wielu userów korzysta z modpacka @Aslaina i wszyscy na "hura" go ściągają, przez co serwery hostingowe dostają zadyszki. U Ciebie wystąpił punkt 4. Czyż nie? Solucja: Poczekać do późniejszej pory lub do jutra w celu ściągnięcia modpacka. Quote
maciekLHS Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Ok chce mi się pograć ale poczekam. :) Quote
Administrator Aslain Posted April 28, 2015 Administrator Posted April 28, 2015 W razie co to dzisiaj wiekszosc plikow z DLC przeniose do tego folderu, beda pojawialy sie pomalu, i w ciagu 2-3h powinny byc wszystkie. Kto potrzebuje to sciagnie stamtad nim tez padnie (bo na razie nic nie wytrzymuje naporu ludzi). https://mega.co.nz/#F!9pdkDJ5Y!eZ-ElbnFZT_qKkrxPz-tbw Quote
Recommended Posts