KuciapkaQ Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Problem polega na tym, że w trakcie rozgrywki nagle zawiesił mi się celownik, myślałem, że to mysz mi znowu zjadła baterię, ale to nie było to po przejechaniu odcinka zobaczyłem, że z kamerą też coś jest nie tak :/ python.log _Aslain_logs.zip Quote
Slowacki Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Znany problem po ostatnim patchu, więcej tutaj: http://aslain.com/index.php?/topic/2046-perspective-lock-tank-becomes-independant-of-view/ Mi pomogło przeinstalowanie paczki BEZ białych skinów na zniszczonych czołgach. Innym też po odinstalowaniu tego moda wszystko działa dobrze. Quote
medalikarz Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Również wywaliłem białe skiny wraków i odpukać błąd się nie powtórzył. Quote
Administrator Aslain Posted April 30, 2015 Administrator Posted April 30, 2015 Problem powinien byc rozwiazany, wraz z paczka 4.3.5 pozbylem sie trefnych skorek ktore zamienilem na dobre. Quote
Recommended Posts