k4loryfer Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 (edited) Hej Jak w temacie, mod od @RaJCeL na zmianę koloru (żółty) obrysu czołgu wroga nie działa w bitwie za to w powtórkach bez problemu. Aslains_WoT_Logs.zip Edited September 18, 2022 by k4loryfer Quote
Administrator Aslain Posted September 19, 2022 Administrator Posted September 19, 2022 Sprawdzilem, nie ma problemu, zainstalowalem żółty i w bitwie widze żółte obrysy wroga. Pokaz screenshota z gry, calego, gdzie widać ten problem. Nie zmieniles czasem kolorow na daltonistyczne w opcjach gry? Quote
k4loryfer Posted September 19, 2022 Author Posted September 19, 2022 5 godzin temu, Aslain napisał: Nie zmieniles czasem kolorow na daltonistyczne w opcjach gry? Tak, mam kolory dla daltonistów, bo fioletowy dla mnie wygląda lepiej niż czerwony. Quote
Administrator Solution Aslain Posted September 19, 2022 Administrator Solution Posted September 19, 2022 Zobacz na nowy modpack #08 Quote
cocaloo Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 cześć, co trzeba włączyć, aby w czasie bitwy widzieć zarys czołgu "ukryty", jak na zdjęciu wyżej. Mam tę opcję ustawioną w opcjach klienta WOT, ale mi nie wyświetla. Czy w modach Aslain'a trzeba coś ustawić? @RaJCeL Quote
Recommended Posts