adamPOLAND Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 po instalacji najnowszej wersji minimapka nie działa ,możliwe przez mod minimapka od Autospy , chyba,że jakiś mod mi się kłócił ,spróbuje jeszcze raz po instalacji ponownej jak na zrzucie,nie ma minimapy Quote
adamPOLAND Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 ok,już wiem co było przyczyną,informacja o aktualizacji paczki zaraz w porcie obok listy znajomych jak się rozwija,odznaczyłem to i teraz działa panele boczne i mapka Quote
adamPOLAND Posted March 26, 2023 Author Posted March 26, 2023 hmmm,nie wiem co koliduje z modami od paneli hakabase,badobest,autospy itd , nie pokazuje nic o okręcie jak zasięg torped,baterii głównej czy radaru dozowania,hydro ,muszę pokombinować z modami , zostawić ten i usuwać pokolei ,które mam,ale ja i tak mam te same,wcześniej działało ,teraz już nie działa jak znajdę to przedstawię to tutaj Quote
Administrator Solution Aslain Posted March 26, 2023 Administrator Solution Posted March 26, 2023 Informacja w dzienniku zmian. Quote
adamPOLAND Posted March 26, 2023 Author Posted March 26, 2023 a ok,teraz doczytałem , tam niżej w innej wersji,ale minimapa autospy coś działa już Quote
Administrator Aslain Posted March 27, 2023 Administrator Posted March 27, 2023 Minimapka AutoSpy nie miala aktualizacji, ale została przywrócona, gdyż według autora działa. Quote
Recommended Posts