grgw28 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Aslaim po dzisiejszej instalacji kolejnej aktualizacji brakuje czołgów w garażu proszę o naprawę tego błędu na razie powróciłem do poprzedniej wersji Quote
Diablo83 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Witam. Mam ten sam problem po instalacji dzisiejszej wersji. Pliki w załączeniu. Pozdrawiam. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2015 Administrator Posted May 5, 2015 Juz wiem, nie wybrales karuzeli czolgow XVM trzeba to zrobic, widac w nowym XVM cos popsuli. Quote
dreake Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Witaj Aslain. Niestety po zainstalowaniu karuzeli problem nie zniknął.Dalej nie widać czołgów w garażu Quote
Diablo83 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 U mnie zaznaczenie karuzeli pomogło. Dzięki za podpowiedź. Quote
Administrator Aslain Posted May 12, 2015 Administrator Posted May 12, 2015 Pobaw sie filtrami, cos podobnego juz zglaszal jeden czlowiek z sekcji angielskiej. Okazalo sie ze mial filtry na karuzeli pozaznaczane. Quote
Recommended Posts