LionC Posted January 18 Posted January 18 Cześć, w trakcie trybu natarcie nie mogę potwierdzić czołgu, klikam w przycisk i nic się nie dzieje. W poprzednim sezonie nie miałem tego problemu. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 18 Administrator Posted January 18 W specjalnych trybach gry najlepiej grac bez modów. W Trybie Bezpiecznym. Quote
LionC Posted January 19 Author Posted January 19 Bezpieczny oczywiście pomaga, jakby ktoś wiedział który konkretnie mod blokuje potwierdzanie czołgu byłbym wdzięczny na wiadomość. Quote
Administrator Solution Aslain Posted January 19 Administrator Solution Posted January 19 Wydaje mi sie ze to bedzie ciezko sprawdzic, trzeba by zagrac tyle razy ile masz modow i usuwac po jednym watpie by komukolwiek sie chcialo 😉 czasami cos pisze w python.log, ale nie ma go w logach co załączyłeś. Ja ci się chce, to usuń połowe modów, potem kolejną połowę itd, to najszybsza metoda. Quote
Recommended Posts