Reksio Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 mam taką drobną prośbę o wyjaśnienie. chodzi mi o staty graczy uwidocznione podczas ładowania bitwy lub pod tab'em, a konkretnie o ostatnią cyferkę w rozszerzonych statystykach. dotyczy ona pojazdu jakim kieruje gracz i pewnie mówi o tym jak sobie ów gracz w owym pojeździe radzi (tak przypuszczam), ale za cholerę nie mogę wyczaić z czego ona wynika. jeżeli ktoś mógłby ten motyw w kilku słowach rozwinąć, to byłbym wdzięczny ;) Quote
Wuz3t Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Jest to współczynnik obrażeń jakich zadajesz na czołgu do HP tego pojazdu. 1 Quote
Reksio Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 na to wygląda, dzięki :) przy okazji - żeby nie mnożyć zbędnych tematów, dokładnie na tym samym wykazie przy niektórych graczach widnieje znaczek XVM'a. zapewne oznacza to, że ci gracze go używają, ale znaczki te różnią się kolorystycznie, z czego to wynika? Quote
mutopompka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Gdy znaczek istnieje i jest koloru pomarańczowego - XVM aktywny i statystyki zaktualizowane na stronie XVM-a (w okresie karencji 14 dni) Gdy znaczek istnieje i jest koloru szarego - XVM nieaktywny (nie aktualizowane staty przez okres karencji większy niż 14 dni) Gdy nie ma znaczka - user nie korzysta z XVM-a 1 Quote
Reksio Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Gdy znaczek istnieje i jest koloru szarego - XVM nieaktywny (nie aktualizowane staty przez okres karencji większy niż 14 dni) tzn gracz używa XVM'a, ale nie aktualizował statystyk, a zatem z nich nie korzysta? mam jeszcze pytanko związane z czym innym. czasami oglądam na YT czy twitchu jakieś filmiki koksów. jedzie sobie taki, kamerka w oddaleniu tak że widzi cały swój czołg, zobaczy gdzieś tam wroga, najedzie celownikiem i wali i oczywiście bez problemu trafia :) raczej nie jest to auto aim gdyż nie słuchać informującego o tym fakcie załoganta. zatem co to są za czary mary? :) Quote
Administrator Aslain Posted May 24, 2015 Administrator Posted May 24, 2015 tzn gracz używa XVM'a, ale nie aktualizował statystyk, a zatem z nich nie korzysta? Chodzi o to ze nie aktywowal statystyk, ich aktualizacja to calkiem inna rzecz. Czyli np. uzywa paskow hp, minimapki XVM i calej otoczki XVM'a (bo XVM to same nie staty - dla wielu osob tak jest wlasnie) ale bez widzenia statystyk graczy. Quote
Recommended Posts