Kris_Poland Posted March 10 Posted March 10 Od dłuższego czasu 1-2msc po kilku bitwach znika mi chat ogólny klanowy, nie dzieje sie to określonych odstępstwach chatu, ale sie dzieje i muszę zmieniać serwery na 1 czy 2 nie mam pojecia dlaczego tak jest Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 10 Administrator Posted March 10 Nie wiem, brak chat zwykle jest spowodowy po stronie serwera niż modów, możesz zagrać bez modów aby sprawdzić czy tam też jest problem. Quote
Kris_Poland Posted March 12 Author Posted March 12 wczoraj podczas manewrów pytałem sie klanowiczow czy maja takie same problemy, a nie bylo możliwości zmiany serwera co by powodowało wyjście z drużyny wielu graczy pisało na chacie klanowym, wydaje mi sie że mogą być za to odpowiedzialne mody cenzorujące obraźliwe słowa, spam albo koloryzacje chat Quote
Kris_Poland Posted March 12 Author Posted March 12 Znam okoliczność wystąpienia błędu, gra była włączona, nie galem z jakieś 2-3 godziny, nic sie nie działo zagrałem randoma wróciłem do garażu i chat jest już niewidoczny, niedostępny Quote
Administrator Aslain Posted March 12 Administrator Posted March 12 Hmm mozliwe ze wylogowalo cie z serwera czata po tak dlugiej nieobecnosci, i nie zalogowalo z powrotem jak wróciłeś. Quote
Kris_Poland Posted March 13 Author Posted March 13 nie ma takiej możliwości, odpalam gre na czysto, gram caly czas i za chwile nie mam chatu... niestety Quote
Ankuba Posted March 14 Posted March 14 To nie jest wina modów. Borykam się z tym problemem od kilku miesięcy zarówno na czystym kliencie (nawet reinstalowałem grę) jak i z modami w tym XVM. Mody na pewno nie mają na to wpływu. czat znika po kilku bitwach, wraca po przelogowaniu się na inny serwer i znowu znika. Nie aktualizuje sie też wówczas liczba znajomych. W mojej ocenie coś co odpowiada za czat w grze jest mocno wrażliwe na jakość któregoś z parametrów łącza internetowego ale ja się na tym nie znam. U mnie to zjawisko zaczęło sie pojawiać gdy zacząłem korzystać z WiFi routera TMobile ale nie chcę wyciągać błędnych wniosków. Wcześniej korzystałem z lokalnej ,,radiówki" i czat działał normalnie ale tak jak pisałem może to tylko zbieg okoliczności. 1 Quote
Recommended Posts