madziar Posted April 7 Posted April 7 (edited) Drobna "pierdola" ale... nie wyswietla sie zegar w garazu od 2ch ostatnich aktualizacji (komponent 367_1655) w zalaczniku logi + screen shoty BTW - kiedys juz pisalem o rozjechanym wskazniku ilosci graczy i pingach do serwerow na ekranie wczytywania gry - czy mozna cos z tym zrobic ?? SS w zalaczniku Aslains_WoT_Logs v.1.24.0.1_13.zip Edited April 7 by madziar Quote
Administrator Solution Aslain Posted April 7 Administrator Solution Posted April 7 Masz jakieś błędy w xvm.log co do ustawień regionalnych windowsa i formatu daty. Musialbys pisac na forum wsparcia XVM, chociaż nie liczyłbym tam na jakieś mega wsparcie też. Raczej pobaw się ustawieniami tego w windowsie, zmień na typowe dla nas z niestandardowych. 2024-04-07 03:41:20: [ERROR] Traceback (most recent call last): File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_pymacro\python\__init__.py", line 144, in process return (func(), deterministic) File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_pymacro\python\__init__.py", line 110, in <lambda> return (lambda: func(*args), deterministic) File "res_mods/configs/xvm/py_macro\xvm.py", line 66, in xvm_formatDate formatDate = formatDate.decode('utf8').encode(_defaultlocale) LookupError: unknown encoding: cp65001 arg='xvm.formatDate('%H:%M')' Zainstalowałem u siebie identyczne mody co wybrałeś: Co do tej listy graczy i serwerów, zobacze czy da się jakoś poprawić. edit: naprawiłem, w kolejnej paczce będzie to tak: Quote
madziar Posted April 7 Author Posted April 7 Dla potomnych... W ustawieniach data i godzina - windows wprowadził ustawienie czasu globalnie w wersji beta UTF8 - wystarczy odznaczyc i po klopocie... formatDate = formatDate.decode('utf8') dziekuje za pomoc ! 1 Quote
madziar Posted April 11 Author Posted April 11 w modpack'u v.1.24.1.0_03 lista graczy i serwerów wyswietlana jest poprawnie - dziekuje ! Quote
Administrator Aslain Posted April 11 Administrator Posted April 11 Super 🙂 Jak znow bedzie podobny problem i przeoczę jakąś prośbę lub zgłoszenie, to proszę przypominać mi, bo mam sporo na głowie i różnie to bywa. Quote
Recommended Posts