Staszek_Twardy Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Witam W poprzedniej paczce (być może przypadkowo ale nie jestem w stanie znaleźć ) pokazała mi się belka nad panelem uszkodzeń informująca o zadanych PW oraz o zablokowanych , po aktualizacji na 9.8.1 nie mogę tego znaleźć :( może tego nie ma a może nie wiem co zaznaczyć. Bardzo było to fajne zwłaszcza pry robieniu misji z sumą PW oraz zablokowanych strzałów :) Pomoże ktoś ? :) Quote
mutopompka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Mod zwie się: Armoring Extended (twórca @SPOTER) (pokazuje strzały zablokowane przez pancerz), a mod, który pokazuje ilość zadanego damage - to dowolny Hitlog. (Osobiście używam Damage Log GambitER-a). Quote
Staszek_Twardy Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Przeszukałem całą listę najnoweszej paczki Aslaina i nie mogę tego znaleźć ? To jest w paczce czy trzeba oddzielnie instalować ? bo w poprzedniej paczce modów do wersji 9.8 było to na bank gdyż od dłuższego czasu używam jedynie paczki Aslaina więc nie mógł to być żaden mod "z poza" paczki to była "belka" pomiędzy damage panel a czatem Quote
Administrator Aslain Posted June 8, 2015 Administrator Posted June 8, 2015 DamageLog od Gambitera? Co do armoring_extended to jest pod kolorowymi okregami baz. Poszukaj dobrze :) Quote
pempek045 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 W jednej z paczek faktycznie panel od Gambitera (DMG zadany / odbity) był pomiędzy czatem a dmg panelem Quote
Administrator Aslain Posted June 28, 2015 Administrator Posted June 28, 2015 W jednej z paczek faktycznie panel od Gambitera (DMG zadany / odbity) był pomiędzy czatem a dmg panelem W niektorych damage panelach to bylo w miejscu o którym piszesz, ale najczesciej znajdziesz to w prawym gornym rogu. Quote
Wopek123 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Równiez w paczce nie moge odnaleść Armoring Extended, gdzie to jest ? Quote
Administrator Aslain Posted July 5, 2015 Administrator Posted July 5, 2015 Usunięte z paczki, tak jak wszystkie inne mody spotera. Quote
Recommended Posts