Ankuba Posted October 17 Posted October 17 Witam. Taki drobiażdżek. Używam celownika Jimbo 3 biały. Od czasu do czasu na samym początku zamiast liczby pocisków (na środku ekranu pod centralnym znacznikiem) mam na czerwono napis AMMO. Napis ten występuje do czasu oddania pierwszego strzału, po nim już prawidłowo pokazuje się liczba (zapas) pocisków. Aby nie było za łatwo to nie zawsze się tak dzieje. 🙂 Wczoraj zagrałem kilkanaście bitew i dwa razy to zauważyłem. Quote
Administrator Aslain Posted October 17 Administrator Posted October 17 To juz kiedys bylo zglaszane, chyba jakis konflikt z inny modem, zdaje się z którym z celowników serwerowych, albo Lepszego okręgu. Jak nie zapomnie to jeszcze lookne na to, ale zalacz logi. Quote
Ankuba Posted October 17 Author Posted October 17 Dodałem logi ale z aktualnej najnowszej wersji paczki, której jeszcze nie używałem w grze więc nie wiem czy błąd ten nadal występuje. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 17 Administrator Posted October 17 1 hour ago, Ankuba said: Dodałem logi ale z aktualnej najnowszej wersji paczki, której jeszcze nie używałem w grze więc nie wiem czy błąd ten nadal występuje. Aslains_WoT_Logs.zip 94.02 kB · 0 downloads Logi najlepiej wygenerować jak juz problem wystapi, bo tu brakuje python.log. Zainstalowałem to samo co ty i mam tak, ale nie włączałem celownika serwerowergo w opcjach moda Lepszy okrąg celowania. Quote
Administrator Aslain Posted October 17 Administrator Posted October 17 Lepszy okrąg skupienia, jak w nim włączysz opcje celownika serwerowego, to wtedy ten błąd wystąpi. Jest to znany błąd, i nie ma na niego rozwiązania. Musisz się na coś zdecydować. Quote
Ankuba Posted October 17 Author Posted October 17 Na osiem bitew dziś problem raz się pokazał. Nie mam celownika serwerowego. Lepszy okrąg celowania mam teraz ale wczoraj go nie było jeszcze w paczce a problem był. Spoko da się z tym żyć. Tak jak pisałem to drobiazg. Quote
Administrator Aslain Posted October 17 Administrator Posted October 17 9 minutes ago, Ankuba said: Na osiem bitew dziś problem raz się pokazał. Nie mam celownika serwerowego. Lepszy okrąg celowania mam teraz ale wczoraj go nie było jeszcze w paczce a problem był. Spoko da się z tym żyć. Tak jak pisałem to drobiazg. Dziwna sprawa no, trzeba to poobserwować. Quote
Siny4579 Posted October 18 Posted October 18 Napis znika po pierwszym strzale lub przy wszystkich magazynkach po przeładowaniu. Nie używam Lepszy okrąg skupienia ale celownik serwerowy mam włączony w grze. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Recommended Posts