kriston Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) No więc tak nie działa u mnie hitlog nie mam opóźnień serwerów ani w garażu ani na ekranie logowania mod nie usuwa intro oraz nie mam ulepszonego celownika serwerowego niebieskiego a karuzela nie zmniejsza okienek mam ustawione0.8 a są duże i nie wiem czy to wina starych modów czy ja coś źle zrobiłem? _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited July 18, 2015 by kriston Quote
Administrator Aslain Posted July 18, 2015 Administrator Posted July 18, 2015 Masz jakis program ktory blokuje skrypty do zmiany ustawien, mozliwe ze jakis antywir. Quote
kriston Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 (edited) Zainstalowałem przy wyłączonym antywirze i dalej nic, antywira mam tego samego i wcześniej wszystko działało, część modów działa jak dźwięki statystyki sesji itp. a część nie, grę mam na ssd ale to chyba nie ma znaczenia ? To chyba coś z modami jednak bo zainstalowałem hitloga z Xvm i działa nie wiem już sam :/ Edited July 18, 2015 by kriston Quote
Administrator Aslain Posted July 19, 2015 Administrator Posted July 19, 2015 Widzialem w logach pelno bledow, to oznacza ze instalator nie mogl wykonac zadania na tym komputerze. Quote
kriston Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 No to już sam nie wiem mam uprawnienia administratora na komputerze ścieżka do gry dobra windows defender wyłączony zapora windowsowa też wyłączona co jeszcze mogę zrobić ? Dziwne że część modów się instaluje i działa a część nie żadne błędy nie wyskakują podczas instalacji. Ktoś ma jakiś pomysł ? Quote
kriston Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić żeby te skrypty zadziałały ? bo ja już nie mam pomysłów próbowałem chyba wszystkiego ... Quote
kriston Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 (edited) Zahulało nie wiem jak jakiś cud w każdym razie wszystko działa można zamknąć temat ;) Edited July 24, 2015 by kriston Quote
Recommended Posts