Lightfifty Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Poproszę, aby w aktualizacjach uwzględniono celownik Mjölnir od _Kriegstreiber_, którego już nie widuję w paczkach i muszę dodawać osobno. Na pewno nie tylko mnie ten celownik interesuje :) obecna jego wersja to 0.9.9.01 (na popularnym polskim blogu) Quote
Administrator Aslain Posted August 10, 2015 Administrator Posted August 10, 2015 Nie znalazlem dobrze dzialajacej wersji. Wszystkie cos tam nie pokazuja, ew. pokazuja NaN. Quote
Jeden_cios Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Witam Jeżeli mogę pomóc to dobrze działającą wersję tego celownika w trzech wersjach językowych do patcha 9.9 znajdziesz Aslain na stronie klanu Level-Up http://klanlevelup.opx.pl/cel.html. Jak by miał być to kłopot to z góry przepraszam :) Jeden_cios Quote
Administrator Aslain Posted August 12, 2015 Administrator Posted August 12, 2015 Witam Jeżeli mogę pomóc to dobrze działającą wersję tego celownika w trzech wersjach językowych do patcha 9.9 znajdziesz Aslain na stronie klanu Level-Up http://klanlevelup.opx.pl/cel.html. Jak by miał być to kłopot to z góry przepraszam :) Jeden_cios Dzieki, zaraz je przetestuje. edit: Prawie dziala dobrze, ale pokazuje niektore elementy niepoprawnie, np. zoom, albo taka linia na ekranie celownika ma milimetrowa wielkosc kiedy w oryginalnym miala normalna. Quote
Jeden_cios Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Witam No cóż nie można mieć wszystkiego :). Wielokrotności zoomu nie uruchomiłem to fakt, można ten element jak ktoś stosuje uruchomić w P-Mod lub w innym Zoom Indicatorze. Celownik od patcha 9.6 nie jest już rozwijany i welka szkoda bo to naprawdę dobry celownik z wbudowanym miernikiem grubości pancerza obok celownika Harpoon. Linia na ekranie celownika.............hmm trudno zabierac mi tu głos ponieważ pliki są oryginalne z w/w patcha 9.6 i nic w nich nie bylo zmieniane. Nie działające pliki usunąłem jak Damage Indicator, Battle Timer, crosshair_strategic który powodował brak widoczności (obraz czarny). W każdym razie mnie osobiście celownik w tej postaci dobrze służy :). Pozdrawiam Jeden_cios Quote
Administrator Aslain Posted August 12, 2015 Administrator Posted August 12, 2015 Dziwi mnie to że nikt nie kontynuuje moda, tym bardziej ze były dostepne pliki zrodlowe wszystkich modow KT wiec latwo bylo kontynuować. Quote
Jeden_cios Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Witam Zoom indicator juz działa tak jak powinien. Pozdrawiam Jeden_cios Quote
Recommended Posts