SPLESHER Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Cześć, Aslain mam prosbe czy moglbys zrobic lub dodac do najnowszego modpacka Oko saurona czy to cos co jest kamera z gory ? bo w tym 0.4.9 nie ma takiego a wczesniej bylo, bylbym wdzieczny Quote
Administrator Aslain Posted August 14, 2015 Administrator Posted August 14, 2015 Ten mod przestał działać w 0.4.0.6 Quote
SPLESHER Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 ehh szkoda a nie da sie jakos go odrestaurowac czy cos ? Quote
bino1980 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 czesc, dzis szukalem, ale nie ma wersji dzialajacej, trzeba czekac... Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2015 Administrator Posted August 15, 2015 Patrzylem na ten plik, jakies ploty mnie doszly ze WG celowo zablokowalo to, z powodu ze traktuja to jako cheat. Taki widok jest zarezerowowany tylko dla pancernikow z samolotem zwiadowczym, a tak to kazdy to mial kiedy chcial. Quote
GummyBeer Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 no tak pancernik z samolotem tylko niech z wg zauwaza ze ten celownik jak sie ma pancernika z samolotem to krotko dziala,a ten mod przez cala gre i tylko tym sie rozni,po drugie wolalbym zeby taki pancernik z samolotem zamiast swiecic tylko mogl by miec np 1 bombe i 2 torpedy i podglad zeby moc trafic bylo by to lepsze niz ten celownik.takie jest moje zdanie,ale z tego co slyszalem ludzie pisza a oni swoje robia,moim zdaniem powinni sluchac graczy i cos tam zmieniac a z tego co sie doczytalem to to ze z WG graja w statki i z obserwacji bez powiadomienia sami zmieniaja. Quote
GummyBeer Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 ps. mozesz zauzmy sciagnac oko saurona przed aktualizacja zmienic folder na taki jaki jest obecnie i go wrzucic do resmodsa jesli gra ci nie odpali poprostu wywalasz wszystko z redsa i instalujesz modpacka ja tak zazwyczaj robie w czolgach bo nie ktore mody dzialaj tylko trza zmienic foldery np.(0.9.8 - 0.9.9 wot ) Quote
SPLESHER Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 GummyBear probowalem tak zmieniac nazwe folderow i nie dzialalo Quote
Recommended Posts