Jump to content

Sauron Eye/Oko saurona

Recommended Posts

Posted

Cześć,

Aslain mam prosbe czy moglbys zrobic lub dodac do najnowszego modpacka Oko saurona czy to cos co jest kamera z gory ?

bo w tym 0.4.9 nie ma takiego a wczesniej bylo,

bylbym wdzieczny

• Administrator
Posted

Patrzylem na ten plik, jakies ploty mnie doszly ze WG celowo zablokowalo to, z powodu ze traktuja to jako cheat. Taki widok jest zarezerowowany tylko dla pancernikow z samolotem zwiadowczym, a tak to kazdy to mial kiedy chcial.

Posted

no tak pancernik z samolotem tylko niech z wg zauwaza ze ten celownik jak sie ma pancernika z samolotem to krotko dziala,a ten mod przez cala gre i tylko tym sie rozni,po drugie wolalbym zeby taki pancernik z samolotem zamiast swiecic tylko mogl by miec np 1 bombe i 2 torpedy i podglad zeby moc trafic bylo by to lepsze niz ten celownik.takie jest moje zdanie,ale z tego co slyszalem ludzie pisza a oni swoje robia,moim zdaniem powinni sluchac graczy i cos tam zmieniac a z tego co sie doczytalem to to ze z WG graja w statki i z obserwacji bez powiadomienia sami zmieniaja.

Posted

ps. mozesz zauzmy sciagnac oko saurona przed aktualizacja zmienic folder na taki jaki jest obecnie i go wrzucic do resmodsa jesli gra ci nie odpali poprostu wywalasz wszystko z redsa i instalujesz modpacka ja tak zazwyczaj robie w czolgach bo nie ktore mody dzialaj tylko trza zmienic foldery np.(0.9.8 - 0.9.9 wot )