BertsS Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 W garażu jest wszystko OK. Wywala do pulpitu przy wejściu do bitwy. W logach, kilka ostatnich wpisów jest z gry na wcześniejszej wersji paczki (4.6.0 - kofig xvm - bez instalatora) _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
zbyniowodnik Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Witam, potwierdzam, że u mnie tak samo v.4.6.1 resetuje grę do pulpitu windows w czasie bitwy. Quote
Administrator Aslain Posted September 3, 2015 Administrator Posted September 3, 2015 Poczekajcie na modpack 4.6.2, moze pomoze. Robie go wlasnie, powinien byc dzisiaj. Quote
BertsS Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 4.6.2 nie sprawdzałem jeszcze ale wczoraj sam rozwiązałem problem: instalacja pakietu bez jakiejkolwiek opcji Wot Tweakera i jest ok! Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2015 Administrator Posted September 8, 2015 4.6.2 nie sprawdzałem jeszcze ale wczoraj sam rozwiązałem problem: instalacja pakietu bez jakiejkolwiek opcji Wot Tweakera i jest ok! I to jest wlasnie dziwne, bo czesci ludzi Tweaker dziala, innym (w tym mi) wywala gre. Quote
Recommended Posts