MoFi34 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Witam , Mam taki problem iż gdy gralem na paczce innej osoby mialem po 50 - 60 fps czyli norma , zainstalowalem twoja paczke w niej raptem 4 - 5 modow moze 6 a fpsy z 35 do 10 mi skacze wiec wiadomo ze sien ie da grac . Zalezy mi na pomocy bo twoja paczka jest fajna i nie chce innej instalowac . Załączam pliki tak że prosze o pomoc . Z gory dziekuje i pozdrawiam python.log _Aslain_logs.zip xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2015 Administrator Posted September 10, 2015 Ciezko powiedziec czemu, u mnie nie zaobserwowalem spadkow fps. Moze usun pare modow, np. ten od nazw okretow na minimapie. Ew. poczekaj na nowa paczke, moze bedzie robila roznice. Bedzie dzisiaj. Quote
MoFi34 Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Ok , poczekam zobaczymy czy to cos zmieni jezeli nie bede musial zainstalowac inna paczke ;c Quote
BarteS Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Witam , Mam taki problem iż gdy gralem na paczce innej osoby mialem po 50 - 60 fps czyli norma , zainstalowalem twoja paczke w niej raptem 4 - 5 modow moze 6 a fpsy z 35 do 10 mi skacze wiec wiadomo ze sien ie da grac . Zalezy mi na pomocy bo twoja paczka jest fajna i nie chce innej instalowac . Załączam pliki tak że prosze o pomoc . Z gory dziekuje i pozdrawiam Witaj! Miałem to samo po paczce modów 9.12.13 mianowicie powodował to mod z czasami przeładowania dział, powróciłem do paczki 9.12.12 i zainstalowałem przeładowanie "animowany okrąg". Dodam tylko że wszystko inne pozostało bez zmian, zmieniłem tylko moda "czasy przeładowania dział", nie wiem dlaczego animowany okrąg nie jest dostępny w 9.12.13 on był najlepszy. Quote
Recommended Posts