bino1980 Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Witam, jeśli ktoś ma kłopot z licznikiem przeładowania wroga to służę swoją wersją licznika od ZJ (mnie nie przekonuje licznik zamieszczony w paczce, cyferki "wchodzą" na nazwę czołu, nie jest brane pod uwagę BiA, wenta itd)) Poczytałem trochę na ruskich stronkach, obejrzałem przykłady i zmajstrowałem na swoje potrzeby. Cyferki wyświetlają się pod markerem nazwy czołgu: 1. po lewej stan magazynka 2. po prawej czas przeładunku. Jak czas się skończy to w jego miejsce pojawia się znak ! co oznacza, że czołg jest gotów do strzału. ps dla magazynków: licznik podaje też czas przeładunku między poszczególnymi pestkami (zdaje się z dokładnością do 1 dziesiątej). Kolory można edytować (kolory zapisane w formacie RGBA czy jakoś tak) Wystarczy załączony plik ZJ_MRL.xml podmienić z oryginałem w katalogu res_mods/9.12/scripts/client/mods/zj_mod/xml/ (pamiętać należy o kopii, gdyby ktoś chciał wrócić do ustawień "fabrycznych") Pozdrawiam i mam nadzieję, że komuś się przyda :) PS: włączanie, wyłączanie i włączanie tylko dla wroga za pomocą NUMPAD5. jeśli ktoś pobierze, to prosiłbym o posta z wrażeniami, pytaniami itp Edited November 28, 2015 by bino1980 2 Quote
bino1980 Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 (edited) THX Edited November 28, 2015 by bino1980 Quote
reznov46 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Siemka, czy jesteś w stanie zrobić aktualizacje do 9.13? Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2015 Administrator Posted December 17, 2015 Zmiany ktore proponujasz bino1980 są nielegalne, reload ma byc bazowy inaczej ten mod to cheat. W pacze jest najnowsze ZJ. Quote
bino1980 Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Sry Aslain, nie wiedziałem, że mod po wpisaniu "niebazowych" wartości będzie cheatem :( Do reznov46: sam możesz zmienić wartości (ja używam notepad++), wystarczy otworzyć mój plik i najnowszy od aslaina i porównać wartości, które nie są takie same. Oczywiście bonusy ustaw na False, gdyż jak się dowiedziałem, będzie to traktowane jako niedozwolone. Pozdro dla wszystkich i jeszcze raz sorki :) 1 Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2015 Administrator Posted December 17, 2015 Ja musze tak to miec ustawione w paczce, a jak to sobie ustawisz to juz nie moja sprawa ;) Wymagania WG. 1 Quote
reznov46 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Dzięki za info, jeśli to cheat to nie używam Quote
Recommended Posts