localhero Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Witam, Mam problem z WOTem, włącza mi się bitwa pogram około minutę i nagle pojawia się czarny ekran jednostajny dźwięk i komp się resetuje. O przegrzaniu nie ma mowy bo dzieje się to za każdym razem więc komp nie ma czasu się nagrzać. Inne gry chodzą bez problemu. W załacznikach logi. Proszę o pomoc. _Aslains_Installer_CompList.log python.log xvm.log Quote
localhero Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Dobra to nie wina modów bo zagrałem w czystego WOTa i problem dalej się pojawia :( Nawet po zainstalowaniu nowego systemu. Nie mam pojęcia o co chodzi. Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2015 Administrator Posted December 14, 2015 Moze zaktualizuj drivery karty graficznej. Quote
localhero Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Dzięki za odpowiedź ale stery mam zaktualizowane do najnowszych. Ktoś mi pisał, że to może byc sprawa kompa ale inne gry mi chodzą, nie mam pojęcia co jest grane zwłaszcza, że problem nagle się pojawił, wcześniej nie było żadnego problemu. czas usunąć WOTa i zainstalować jebane simsy ........................ 1 Quote
kriston Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Zobacz w systemie w dzienniku zdarzeń jaki błąd wywala może to cię naprowadzi na rozwiązanie. Quote
localhero Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Znalazłem błąd kernel-power identyfikator 41. szukałem w necie ale nie potrafię sobie z tym poradzić:/ Quote
snikers1984 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 cześć może to ci pomoże https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/2028504 lub tu na forum szukaj http://forum.benchmark.pl/topic/162050-windows-7-error-kernel-power-41-63/ poczytaj Miałem na starym PC z win7 podobny problem na WIN10 mi sie jeszcze nie zdarzyło u mnie była wina zasilacza z lini 5V Quote
Recommended Posts