Scorpion22 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) Witam. Instaluje już modpak Aslaina 6 raz i nie jestem w stanie ustawić pełnych nazw pojazdów. Bez różnicy czy instaluje pełne czy skrócone. Większość ludzi pewnie ma to gdzieś ale ja jestem nerwowy i nienawidzę zdrobnień i niechlujstwa a tu jeden czołg jest z dużej litery, jeden z małej. Rozumiem że ktoś chce mieć zdrobnienia ale dlaczego po wyborze pełnych nazw jestem skazany na to coś? Czy może mi ktoś wyjaśnić jak uzyskać normalne nazwy pojazdów a nie takie idiotyczne? Bo z "Ferdem" na minimapie nie wytrzymam. Po prostu nie. Edited April 18, 2016 by Scorpion22 Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2016 Administrator Posted April 18, 2016 Zalacz jeszcze logi, bo tak mozesz miec z jakiegos wyboru w modpacku. Info w podpisie. Quote
Scorpion22 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 (edited) Załączam pliki. Edited April 18, 2016 by Scorpion22 1 Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2016 Administrator Posted April 18, 2016 Potwierdzam, dziwne sprawa bo to nie powinno sie robic. Zobacze czy da sie naprawic dzisiaj. Quote
Scorpion22 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Nowy modpack działa bez zarzutów. Dzięki za szybkie załatwienie sprawy. Quote
Recommended Posts