piopul1 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Cześć Aslain. Pisałem do Ciebie na priv. Mam problem przeinstalowałem WOT na czystym kliencie gra smiga ale po pobraniu paczki gra wczytuje się i zaraz po synchronizacji sklepu wywala do pulpitu. Możesz pomóc please W załączeniu logi. Z góry dziękuję za pomoc _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslain_logs.zip Quote
wally73 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 (edited) Mam dokładnie to samo W bezpiecznym trybie startuje bez problemu a normalnie startuje do Synchronizacji akt osobowych lub Aktualizacja garażu.... i wypad do pulpitu samoistnie odpala raz jeszcze i w tym samym momencie pstryk i już cisza i bez modów i z modami jest tak samo - tylko bezpieczne uruchomienie rzeczywiście uruchamia grę WTF ? _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Edited May 26, 2016 by wally73 Quote
RaptorHX Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 identycznie jak u Wally73 z ta różnicą ze bez moda działa Quote
bino1980 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 mi crashuje po bitwie, teraz gram bez modów, czekam aż poprawi się sytuacja Quote
Administrator Aslain Posted May 28, 2016 Administrator Posted May 28, 2016 Wylaczcie na stronie XVM po zalogowaniu XMQP, powinno troche pomoc. Quote
tomty1212 Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Mnie wywala dzisiaj co grę i po wyłączeniu XMQP z modami i bez modów Quote
Recommended Posts