kwasek32 Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Witam. Nie wiem jak rozwiazac problem z wywalaniem w trakcie bitwy do pulpitu i po kilku sekundach automatycznemu uruchamianiu sie gry ponownie. Na stronce XVM mam wylaczone opcje XMQP (exchange data with allies) ale to i tak nic nie dalo, gram sobie normalnie 10-15 bitew i jest ok ale wystarczy ze trafi mnie czolg z przeciwnego teamu taki sam jakiego ja posiadam w grze to nastepuje wywalenie do pulpitu. Z Twojej paczki mam tylko XVM zainstalowanego , Celownik Deegie’s Sights , statystyki graficzne ,YasenKrasen,Damage indicator,premium tanki, info o perkach i wywala. Gdy zainstaluje Twoja paczke bez XVM gra chodzi bez wywalania caly dzien. Po usunieciu modow i instalacji czystego XVM bez ustawionego XMQP to samo jest, gram gram i w pewnym momecie gra sie resetuje sama do pulpitu i sama sie odpala ... Gdyby mozna bylo prosic o Paczke modow ktore sa zrobione tylko i wylacznie pod wersje 9.15 a nie te ktore dzialaly pod wersje starsze wot-a... Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2016 Administrator Posted June 1, 2016 Wylacz jeszcze Comments and groups. Jak nic nie pomaga to wylacz wszystko, i w ostatecznosci mozesz usunac XVM, ale nie wiem ktorej paczki uzywasz, sciagnij najnowsza powinna byc ok. Quote
Recommended Posts