Mane Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Po zainstalowaniu Aslain 9.15.6 jak zagram i zdobędę zwycięstwo to ZNIKA mi ten pojazd z garażu!!! Co jest grane????? Przeinstalowałem WoT i to samo??? Mane
Administrator Aslain Posted June 2, 2016 Administrator Posted June 2, 2016 Moze jakies filtry ustawiles np. zeby nie pokazywalo czolgow ktore juz wygraly?
Mane Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 (edited) Cześć Czy może ktoś wie dlaczego po wygranej pierwszej bitwie dnia znika mi czołg z garażu???? Nie wyświetlają się tylko te czołgi, którymi zagrałem i było zwycięstwo danego dnia. Wdzień następny znów są. Tak zrobiło mi się po aktualizacji 9.15. Reinstall WoT nic nie pomogło!!! Może jest to jakieś ustawienie??? Mam tylko Aslaina, nie mam innych modów, cheatów itp!!! Proszę o pomoc Mane Edited June 5, 2016 by Mane
Mane Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 (edited) Nie ma takich filtrów, a przynajmniej ja nie widzę :-( Jeśli wiesz gdzie się to ustawia to podaj proszę. Edited June 5, 2016 by Mane
kwasek32 Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) @Mane sa i masz je ustawione !! Zaloze sie ze masz wlaczona opcje zbijania gwiazdek i na czolgu na ktorym ja zbijesz po prostu on Ci znika jako iz juz nie posiada gwiazdki Wylacz ta opcje w garazu na dole po lewej stronie ona powinna byc w filtrach Na nizej zamieszczonym SS masz pokazana ta opcje ktora musisz wlaczyc by pokazywalo Ci wszystkie pojazdy, nawet te bez gwiazdek juz. Mysle ze pomoglem , wiec do zamkniecia raczej chyba moze byc Edited June 6, 2016 by kwasek32 1
Mane Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 (edited) OK. THX friend Proszę o zamknięcie. Temat rozwiązany. Edited June 6, 2016 by Mane
Recommended Posts