Smoke Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Witam kolory ogólnego WN8 w grze nie sa takie jakie powinny byc oraz takie jakie sa w tabeli czyli np przed akutualizacja kolor zielony zaczynal sie od 1420 i teraz 1470 podobnie z kolore niebieskim... Czy ktos mi odpowie czy ma tak samo ? troche to denerwujace jezeli ktos stara sie wyciagnac WN wbija zielony a po tygodniu mu sie to zabiera..... Quote
mutopompka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Opowiem tak: kolory nie grają! Mi tam lata, kto jaki ma kolor. Ważne, aby grać z rozwagą i umiejętnie do danego czołgu, współpracować ze sobą itp. A co do skali. Po wypuszczeniu patcha obowiązuje nowa skala WN8, która zawiera aktualne wartości odpowiednich "kolorków", więc wszystko jest jak najbardziej w porządku. Quote
goostlic Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 (edited) ja wogóle nie mam kolorków wszystko szare A w tzw powiadomieniach twierdzi ze XVM mam nieaktywne usługi sieciowe (choć powinny być) Edited August 8, 2016 by goostlic Quote
Administrator Aslain Posted August 14, 2016 Administrator Posted August 14, 2016 Tabelka z podgladu moda zwykle nie jest najaktualniejsza, podmienie jak znajde czas Na razie mam wazniejsze rzeczy do aktualizowania. Quote
Recommended Posts