fantomen19 Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Macie może coś takiego że po zainstalowaniu ostatniej paczki asline nagle wyrzuca z gry na pulpit...? Nie wiem czy przyczyną może być nie do końca sprawny XVM czy kilka innych modów dogranych do mnie z pkwot. Wcześniej nie było takich problemów. Instalowałem także paczkę Apolla z PK i tak samo wyrzuciło mnie z gry. Nie wiecie może jaki mod może mieć na to wpływ...? Quote
mutopompka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Po wgraniu ostatniej paczki u mnie działa wszystko ok. Zero zwiech i wywalania do pulpitu. Problem może leżeć u Ciebie. Jeśli masz windows Defendera - wyłącz go całkowicie Przy instalowaniu paczki zaznacz usuwanie cache... Nie instaluj starszych wersji, gdyż nie będą działać. (ta paczka, co wymieniałeś to cheat-pack, do tego pewnie nie zaktualizowane mody do wersji 9.5.1) więc tu nie będę się wypowiadać na jej temat. Quote
fantomen19 Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Znaczy te dodatkowe mody są w wersji 9,15,1 tak więc wydają sie aktualne i są wrzucane przeze mnie pojedynczo a nie instalowane jako paczka. Wrzuciłem ostatnio także paczkę od dj Virusa i zagrałem na niej i też wyrzuciło mnie do pulpitu podczas gry mimo że nie dodawałem niczego. Czyścić cache - masz na myśli pamięć podręczną z przeglądarki czy jeszcze coś innego. Sprawdzę potem czy mam defendera włączonego bo na razie jestem w pracy i mam chwilę żeby odpisać. W każdym bądź razie dziękuję za rzeczową odpowiedź dobry człowieku... ; ) Quote
Pawik74 Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Potwierdzam, że po wgraniu ostatniej wersji moda Aslaina dość często wylatywałem z gry na pulpit ( często po 3-4 minutach bitwy) , Nie dochodziłem dlaczego - odinstalowałem mod i po problemie Quote
fantomen19 Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 No jak Asline nie wrzuci jakiejś aktualki to się ludzie będą przechodzić na coś innego. A jego konfiguracja paczki była najlepsza bo stwarzała możliwość indywidualnych dostosowań praktycznie wszystkiego... Quote
Lesiosan Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 3 godziny temu, fantomen19 napisał: No jak Asline nie wrzuci jakiejś aktualki to się ludzie będą przechodzić na coś innego. A jego konfiguracja paczki była najlepsza bo stwarzała możliwość indywidualnych dostosowań praktycznie wszystkiego... Dokładnie tak się powoli dzieje. U mnie w klanie prawie wszyscy przeszli na paczki z Plazmakeks. Quote
Menchir Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 (edited) Dajcie człowiekowi odpocząć. W końcu ma urlop... Przejdą, czy też nie,wolna wola. Odnośnie problemu z tematu,potwierdzam. Podczas kilkukrotnych instalacji występowały różne problemy. Restart gry,wieszanie się lub niedziałające przyciski esc,shift itp... Przy każdej instalce(w różnych konfiguracjach) było coś innego. Uzbroić się w cierpliwość i poczekać na aktualizację.Można sobie przypomnieć "'czysty" sposób grania. P.s. Szacunek Aslain za ogólny kawał dobrej roboty. Pozdrawiam. Po dzisiejszej aktualizacji problem znikł.Nic nie działa.....:( Edited August 11, 2016 by Menchir 1 Quote
mutopompka Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 3 godziny temu, Menchir napisał: Po dzisiejszej aktualizacji problem znikł.Nic nie działa.....:( Nie działa, gdyż dziś wyszedł mikropatch do wersji 0.9.15.1.1 od Wargamingu. Pojawiła się już aktualizacja XVM-a do wersji 6.4.1.1 Więc znów twórcy modów zaczną aktualizować swoje dzieła oraz "sklecać" na nowo modpacki. Więc cierpliwości.... 1 Quote
johnymetallicaPL Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 póki nie ma aslaina to polecam OM mod pack jak aslain wróci i zrobi paczkę to wrócę do aslaina Quote
3vil_PL Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 co jest wgralem nowa paczke wywala mnie z gry i nie slychac jak czolg strzela wiecznie to samo po aktualizacji zygac sie chce Quote
johnymetallicaPL Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Może nie instaluj wszystkiego z góry jak leci... mi działa wszystko jak należy. Quote
Administrator Aslain Posted October 7, 2016 Administrator Posted October 7, 2016 18 hours ago, 3vil_PL said: co jest wgralem nowa paczke wywala mnie z gry i nie slychac jak czolg strzela wiecznie to samo po aktualizacji zygac sie chce Wyglada na to ze jakis mod dzwiekowy miesza, zobacz bez dzwiekow zalogi. Quote
3vil_PL Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 3 godziny temu, Aslain napisał: Wyglada na to ze jakis mod dzwiekowy miesza, zobacz bez dzwiekow zalogi. wgralem 02 wersje dalej to samo bez dzwieku wystrzalu dziala Quote
Administrator Aslain Posted October 8, 2016 Administrator Posted October 8, 2016 Przypominam o zalaczeniu logow, bez tego, to zgadywanka. Quote
Recommended Posts