mutopompka Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Czyżby chodziło o odwrócone ikony? Pewnie tak. Aby to wyeliminować musisz edytować pliczek battleloading (pliczek XVM-a) i zmienić wartość: "mirroredVehicleIcons": true,na "mirroredVehicleIcons": false, Powinno pomóc. Quote
Administrator Aslain Posted August 12, 2016 Administrator Posted August 12, 2016 Brakuje jeszcze logow w zgloszeniu. Sam obrazek to za malo. Quote
Gumiak Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 22 hours ago, mutopompka said: Czyżby chodziło o odwrócone ikony? Pewnie tak. Aby to wyeliminować musisz edytować pliczek battleloading (pliczek XVM-a) i zmienić wartość: "mirroredVehicleIcons": true,na "mirroredVehicleIcons": false, Powinno pomóc. Niżej dałem pliki battleloading, nie widzę tam "mirroredVehicleIcons": true. 16 hours ago, Aslain said: Brakuje jeszcze logow w zgloszeniu. Sam obrazek to za malo. battleLoadingTips.xc battleLoading.xc _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
mutopompka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 "battle": { // false - Disable tank icon mirroring (good for alternative icons). // false - отключить зеркалирования иконок танков (полезно для альтернативных иконок). "mirroredVehicleIcons": false, Kurcze. Moja wina. Zamiast battleloading.xc ma być battle.xc tam jest ta opcja: Cytat Quote
Gumiak Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Tak właśnie jest jak napisałeś.... battle.xc Quote
Gumiak Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 (edited) Problem rozwiązany. Odinstalowałem wot-a, wywaliłem wszelkie pozostałości, ponowna instalacja. Już wszystko jest ok. Edited August 16, 2016 by Gumiak Quote
Recommended Posts