saintseiya Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) Witam Aslain. Po instalacji najnowszej paczki modów czyli z końcówka 01, którą dodałeś nie dawno, mimo zaznaczonej opcji instalacji moda HIT log'a zadanych uszkodzeń jest brak wyświetlanie hit loga zadawanych uszkodzeń, zarówno czy to domyślnych z XVM czy twojego autorstwa.( Próbowałem z paczki i tego i tego oba nie są wyświetlane)Dodam że w poprzedniej paczce tj 00 ten problem nie występował nie wiem czy może powodem braku działania tego moda jest fakt że wyłączyłeś domyślne z XVM HP drużyn.Pozdrawiam Edited August 12, 2016 by saintseiya Quote
Administrator Aslain Posted August 12, 2016 Administrator Posted August 12, 2016 Zalacz logi.... Quote
kriston Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) U mnie to samo z nową paczką. _Aslain_logs.zip python i xvm nie chcą się dołączyć nie wiem czemu :/ Edited August 12, 2016 by kriston Quote
cadtghar Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Potwierdzam, ponad to brak ikon wyspotowanych czołgów. Quote
Administrator Aslain Posted August 13, 2016 Administrator Posted August 13, 2016 11 hours ago, cadtghar said: Potwierdzam, ponad to brak ikon wyspotowanych czołgów. Pewnie skonfliktowales sobie czcionki XVM, wywal je ze systemu. (dzieje sie tak jak zainstalujesz paczki innych ludzi). Quote
Administrator Aslain Posted August 13, 2016 Administrator Posted August 13, 2016 Znalazlem blad z hitlogiem, naprawie dzisiaj, bedzie sie pokazywac, mam nadzieje. Quote
cadtghar Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 1 godzinę temu, Aslain napisał: Pewnie skonfliktowales sobie czcionki XVM, wywal je ze systemu. (dzieje sie tak jak zainstalujesz paczki innych ludzi). Nigdy Cię nie zdradziłem Quote
Administrator Aslain Posted August 13, 2016 Administrator Posted August 13, 2016 18 minutes ago, cadtghar said: Nigdy Cię nie zdradziłem Aktualnie w paczce sa dwa rodzaje ikonek spotowania, te oczka takie i zarowka. Ta druga opcja pochodzi z czcionek, jesli jej nie widzisz skasuj fonty XVM w systemie odpal instalator na nowo i sprawdz w replayu bitwie. Quote
cadtghar Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Było dokładnie tak jak powiedziałeś, wielkie dzięki. Quote
saintseiya Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 (edited) Hej Aslain. w nowej paczce udało Ci się wyeliminować błąd hit loga i działa i jest wyświetlany poprawnie , zarówno z XVM jak i twojego autorstwa , ten nowy co dodałeś również . Jedno co zauważyłem to że teraz możliwości najechania w bitwie na ikonki pocisków i sprawdzenia średniej penetracji ( brak tzw rączki przy przytrzymanym klawiszu ctrl) dodam że jest tylko możliwość najechania "raczkom" na 6 ikonę [wskaźnik rączki się wyświetla]gdzie ja akurat mam automatyczną gaśnice. Pisałeś że chciałbyś logi ode mnie , dostaniesz , tylko że na tą chwile pisze z komputera firmowego i nie mam możliwości wiec wstawię jutro .A dodam że opisany prze zemnie problem nie występował gdy HIT log nie był wyświetlany .Pozdrawiam _Aslain_logs.zip Edited August 14, 2016 by saintseiya Dodałem Logi Quote
Administrator Aslain Posted August 14, 2016 Administrator Posted August 14, 2016 Fajnie, czekam na logi i sprawdze czemu nie ma tych informacji po najechaniu. Quote
Arwena Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 On 13.08.2016 at 0:29 PM, Aslain said: Aktualnie w paczce sa dwa rodzaje ikonek spotowania, te oczka takie i zarowka. Ta druga opcja pochodzi z czcionek, jesli jej nie widzisz skasuj fonty XVM w systemie odpal instalator na nowo i sprawdz w replayu bitwie. U mnie ten sposób nie działa. Nawet nie widzę opcji w instalatorze z wyborem, która ikonka ma się pokazywać. Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2016 Administrator Posted August 15, 2016 Na razie wyboru nie ma, instalujac konfig domyslny XVM dostajesz zarowke, a jak moj to masz oko Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2016 Administrator Posted August 15, 2016 Brak opisu amunicji w bitwie jest z winy XVM, nowy nocny build zalatwia sprawe. Quote
saintseiya Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Dzięki Aslain za sprawdzenie problemu z opisami.A co do jądra XVM nowego to twoja nowa paczka będzie go zawierać i kiedy można się jej spodziewać ? 1 Quote
saintseiya Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 (edited) Aslain w najnowszej paczce problemy o których rozpocząłem tutaj temat zostały rozwiązane i nie maja miejsca na tą chwile.Dziękuje Ci Aslain za szybkie wyeliminowanie tych drobnych bo drobnych ale lekko irytujących błędów.Pozdrawiam i czołgiem. PS .Aslain jak coś możesz zamknąć temat i przenieś do archiwum czy usunąć . Edited August 15, 2016 by saintseiya Quote
Arwena Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 15 hours ago, Aslain said: Na razie wyboru nie ma, instalujac konfig domyslny XVM dostajesz zarowke, a jak moj to masz oko Aa dobra, już wiem co źle robiłam. Dzięki Quote
Recommended Posts