Jump to content

Brak Hit logu zadanych uszkodzen po instalacji nowej Paczki modów

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam Aslain. Po instalacji najnowszej paczki modów czyli z końcówka 01, którą dodałeś  nie dawno, mimo zaznaczonej opcji instalacji moda HIT log'a zadanych uszkodzeń jest  brak wyświetlanie hit loga zadawanych uszkodzeń, zarówno czy to domyślnych z XVM czy twojego autorstwa.( Próbowałem z paczki i tego i tego oba nie są wyświetlane)Dodam że w poprzedniej paczce tj 00  ten problem nie występował nie wiem czy może powodem braku działania tego moda  jest fakt że wyłączyłeś domyślne z XVM HP drużyn.Pozdrawiam 

Edited by saintseiya
  • Administrator
Posted
11 hours ago, cadtghar said:

Potwierdzam, ponad to brak ikon wyspotowanych czołgów.

Pewnie skonfliktowales sobie czcionki XVM, wywal je ze systemu. (dzieje sie tak jak zainstalujesz paczki innych ludzi).

Posted
1 godzinę temu, Aslain napisał:

Pewnie skonfliktowales sobie czcionki XVM, wywal je ze systemu. (dzieje sie tak jak zainstalujesz paczki innych ludzi).

Nigdy Cię nie zdradziłem :D 

• Administrator
Posted
18 minutes ago, cadtghar said:

Nigdy Cię nie zdradziłem :D 

:) Aktualnie w paczce sa dwa rodzaje ikonek spotowania, te oczka takie i zarowka. Ta druga opcja pochodzi z czcionek, jesli jej nie widzisz skasuj fonty XVM w systemie odpal instalator na nowo i sprawdz w replayu bitwie.

Posted (edited)

Hej Aslain. w nowej paczce udało Ci się wyeliminować błąd hit loga i działa i jest wyświetlany poprawnie , zarówno z XVM jak i twojego autorstwa , ten nowy co dodałeś również .

Jedno co zauważyłem to  że   teraz możliwości najechania w bitwie na  ikonki pocisków i sprawdzenia średniej  penetracji ( brak tzw rączki przy przytrzymanym klawiszu ctrl) dodam że jest tylko możliwość najechania "raczkom" na 6 ikonę [wskaźnik rączki się wyświetla]gdzie ja akurat mam automatyczną gaśnice. Pisałeś że chciałbyś logi ode mnie , dostaniesz , tylko że na tą chwile pisze z komputera firmowego i nie mam możliwości wiec wstawię jutro .A dodam że opisany prze zemnie problem nie występował gdy HIT log nie był wyświetlany .Pozdrawiam

_Aslain_logs.zip

Edited by saintseiya
Dodałem Logi
Posted
On 13.08.2016 at 0:29 PM, Aslain said:

:) Aktualnie w paczce sa dwa rodzaje ikonek spotowania, te oczka takie i zarowka. Ta druga opcja pochodzi z czcionek, jesli jej nie widzisz skasuj fonty XVM w systemie odpal instalator na nowo i sprawdz w replayu bitwie.

U mnie ten sposób nie działa. Nawet nie widzę opcji w instalatorze z wyborem, która ikonka ma się pokazywać.

Posted

Dzięki Aslain za sprawdzenie problemu z opisami.A co do jądra XVM nowego to twoja nowa paczka będzie go zawierać i kiedy można się jej spodziewać ?

• Upvote 1
Posted (edited)

Aslain w najnowszej paczce  problemy o których rozpocząłem tutaj temat  zostały rozwiązane i nie maja miejsca na tą chwile.Dziękuje Ci Aslain za szybkie wyeliminowanie tych drobnych bo drobnych ale lekko irytujących błędów.Pozdrawiam i czołgiem.

PS .Aslain jak coś możesz  zamknąć temat i przenieś do archiwum czy usunąć .

Edited by saintseiya
Posted
15 hours ago, Aslain said:

Na razie wyboru nie ma, instalujac konfig domyslny XVM dostajesz zarowke, a jak moj to masz oko :)

Aa dobra, już wiem co źle robiłam. Dzięki :)