kriston Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) Witam Mam pytanie cóż to takiego ten script loader wcześniej tego nie miałem wyskakują takie komunikaty jak poniżej ? ScriptLoader PRO v1.15: Scriptloader STOPPED WORKING scripts/client/cameranode.pyc" This file must be delete for correct Scriptloader function. DELETE AND RESTART NOW WG_LOADER : Try to execute Script(s) in Folder: .../res_mods/0.9.15.1.1/scripts/client/gui/mods mod_.pyc executed. mod_autoaim_indicator.pyc executed. mod_MinimapGunMarkers.pyc executed. mod_modpackCheck.pyc executed. mod_pmod.pyc executed. mod_scriptloader.pyc executed. mod_tidy_messenger.pyc executed. _Aslain_logs.zip Edited August 13, 2016 by kriston
Administrator Aslain Posted August 14, 2016 Administrator Posted August 14, 2016 To specjalny program w pythonie do ladowania modow, ulatwi mi troche znajdowanie bledow. W przyszlym modpacku wylacze te informacje aby Was nie denerwowaly, one glownie dla mnie sa i ew. dla zaawansowanych userow ktorzy chca takie info widziec.
Administrator Aslain Posted August 14, 2016 Administrator Posted August 14, 2016 Zainstalowalem te same mody i nie mam takich komunikatow, wiec pewnie instalujesz cos "extra" co nie jest w paczce.
kriston Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 Extra instaluję YasenKrasen w wersji PL bo niestety w paczce nie ma dzięki za informację bo jużsię bałem że jakieś dziadostwo się zainstalowało przy okazji
Administrator Aslain Posted August 14, 2016 Administrator Posted August 14, 2016 5 minutes ago, kriston said: Extra instaluję YasenKrasen w wersji PL bo niestety w paczce nie ma dzięki za informację bo jużsię bałem że jakieś dziadostwo się zainstalowało przy okazji Bedzie wersja PL. Skad Ty ja instalujesz btw? 1
kriston Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 A stąd http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/
Recommended Posts