Krzyrek Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Wiesza mi się instalator jak wybieram Automatycznie zakładanie modułów Później już tylko mogę zamknąć go przez menedżera zadań. _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Quote
mutopompka Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Już po screenie widać, że mod ten jest wyłączony z powodu niekompatybilności (wyszarzone pole przy modzie). jedynie do instalacji możesz wybrać Equip Auto od Expoint (wersja bez XVM). Quote
Krzyrek Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 (edited) Tyy ale wlasnie ja chce to co mówisz ale mam freez jak w to klikam Edited August 19, 2016 by Krzyrek Quote
mutopompka Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Automatyczne zakładanie i ściąganie modułów AutoTelescope kolejność: Skrzynka naprawcza / Lornetka / Kamuflaż Niestety, ale chce instalować powyższe. Więc skoro tego nie ma, to jak ma nie freezować instalator? Po prostu odznacz na razie tę opcję i powinno być ok. Quote
Krzyrek Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 Sam zauważyłeś że jest na szaro, no i teraz się zastanów, mogę to odznaczyć? Quote
Administrator Aslain Posted August 21, 2016 Administrator Posted August 21, 2016 Zobacz na najnowszym instalatorze. Co sie dzieje jak klikniesz powyzej calej sekcji zeby ja odznaczyc, a potem wybrac ponownie? Quote
Krzyrek Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Jak klikam w sekcję to zaznacza lub odznacza wszystko... oprócz AutoTelescope :/ Nie freezuje. Da się klikać też linijka "Automatyczne zakładanie i ściąganie modułów" ale na kliknaie nie reaguje, ciągle jest zaznaczone. Nie freezuje. Equip Auto od Expoint freezuje jak kliknę. Pewnie da się zmienić w pliku to co mam zaznaczone. Powiedz co mam robić a będę Twoją trzecią ręką (zakładam że masz nadal dwie) Quote
Administrator Aslain Posted August 21, 2016 Administrator Posted August 21, 2016 11 minutes ago, Krzyrek said: Jak klikam w sekcję to zaznacza lub odznacza wszystko... oprócz AutoTelescope :/ Nie freezuje. Da się klikać też linijka "Automatyczne zakładanie i ściąganie modułów" ale na kliknaie nie reaguje, ciągle jest zaznaczone. Nie freezuje. Equip Auto od Expoint freezuje jak kliknę. Pewnie da się zmienić w pliku to co mam zaznaczone. Powiedz co mam robić a będę Twoją trzecią ręką (zakładam że masz nadal dwie) Wyszarzanie jest troche dziwne, i czasem jak mialo sie juz cos wybranego kiedys a potem wyszarzylem to glupieje.... Nie zawsze, ale w niektorych przypadkach, byc moze ten jest wlasnie taki. W nastepnej wersji instalatora usune galaz autotelescope aby nie powodowala potencjanych problemow. Wybierz z menu instalatora na gorze preselecjonowane mody przeze mnie, to powinno zresetowac ustawienia, i na nowo wybierz potem. Quote
Krzyrek Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Nie ważne jaką opcję z listy wybiorę zawsze jest tak samo, ATelescope nadal zaznaczone na szaro, a przy próbie kliknięcia w EquipAuto zwiecha. Jeżeli nie da się w plikach wykosić zaznaczenia tego AutoTelescope to poczekam na kolejną wersję instalatora. Znając Ciebie nie będę czekał długo Quote
Administrator Aslain Posted August 21, 2016 Administrator Posted August 21, 2016 Czy probowales wybierac opcje z menu na gorze instalatora? Nie chodzi mi o mody z listy modpacka, ale konkretnie o menu na gorze instalatora. Quote
Krzyrek Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 (edited) Tak, pisałem o tym że sprawdzałem każdą opcję z listy menu i zawsze to samo. Edited August 21, 2016 by Krzyrek Quote
Administrator Aslain Posted August 21, 2016 Administrator Posted August 21, 2016 1 hour ago, Krzyrek said: Tak, pisałem o tym że sprawdzałem każdą opcję z listy menu i zawsze to samo. Pozostaje jeszcze odinstalowac modpack, i zainstalowac na nowo, to powinno na 100% zresetowac wszystkie jego ustawienia. Quote
Krzyrek Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 (edited) Wybieranie na nowo raczej nie, za dużo razy bym dogrywał kolejne. Już wolę poczekać do jutra na nowy instalator bez AutoTelescope Edited August 21, 2016 by Krzyrek Quote
Krzyrek Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Oczywiście jest już ok jak nie ma AutoTelescope w instalatorze Quote
Recommended Posts