Jump to content

hitzones koreanrandom brak skórek mimo instalacji

Recommended Posts

Posted (edited)

Podczas instalacji wybieram powyższą opcję. Instalacja kończy się pomyślnie, natomiast w bitwie ani w garażu skórek nie ma;/

Instalacja wykonana zgodnie z Twoimi zaleceniami.

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

Nie mam takiego katalogu w ogóle w folderze z grą.

Natomiast posiadam spakowany plik o nazwie:    hitzoneSkins_KoreanRandom_91511_1

w folderze: Aslains_DLC_cache      ale rozpakować go nie można (pliku który podałem powyżej)

Edited by Grami69
Posted

Sprawdź, czy w RES_MODS\0.9.15.1.1 znajduje się katalog VELCHICLES.... A w nim katalogi z czołgami i plikami *.dds Jeśli tam ich nie ma = nie masz ich zainstalowanych. Możliwe, że są gdzieś, ale nie tam, gdize podałem. Wystarczy przenieść katalog velchicles do res_mods\0.9.15.1.1 i po grze będziesz już miał skórki.

Posted

Ok. Skoro go nie możesz rozpakować usuń go, następnie odpal ponownie instalator i niech sam pociągnie ponownie pliczek. Winny jest właśnie on, gdyż nie może go uruchomić, gdyż jest błąd, a nie ściągnie go ponownie, gdyż instalator widzi, że juz jest pliczek.

Posted (edited)

Witam/Mam taki sam problem,spakowany plik hitzoneSkins_KoreanRandom_91511_1 jest przy otwieraniu uszkodzony .Pliku SD nie ściąga  HD ściąga

Zainstalowanie pliku HD i są skórki SD????

Edited by ZIBI
Posted

Mała aktualizacja info.

Zaktualizowałem dziś paczkę

Zamiast jednego zipa pliku o nazwie hitzoneSkins_KoreanRandom_91511_1

mam teraz jeden nieotwieralny plik zip plus 2 inne pliki bez rozszerzenia :D

wygląda to jak w linku poniżej:

http://prntscr.com/cdf1bo

Skórek w dalszym ciągu nie ma :(

• Administrator
Posted

Problem ktory doswiadczasz moze byc spowodowany niekompletnym pobraniem skorek, z jakiegos powodu w sieci w ktorej dzialasz nie pobieraja sie do konca na Twoj komputer.

Proponuje recznie pobrac, i wrzucic do folderu Aslains_DLC_cache (nadpisujac skorki), i odpalajac na nowo instalator. 

hitzoneSkins_KoreanRandom_91511_2.7z.001
hitzoneSkins_KoreanRandom_91511_2.7z.002
hitzoneSkins_KoreanRandom_91511_2.7z.003

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Hejka ,Jesli mozna to prosił bym o linka do nowych skórek HD  bo znowu nie chcą sie sciagnac

Edited by ZIBI