Jump to content

Patch 9.15.2 wyłączenie po ekranie startowym

Recommended Posts

Posted

Cześć,

przede wszystkim olbrzymie słowa uznania Aslain za Twoją robotę :) jak tylko jest okazja staram się nacisnąć na "Donate" :)

Natomiast wracając do tematu - mam to samo. ESET NOD. Nie pomaga wyłączenie zapory ani też ochrony antywirusowej. Próbuję dalej szukać obejścia.

• Administrator
Posted

Logi sa ze starej wersji 04, najnowsza wersja na chwile pisania to 05, tak dla informacji, a za chwile wypuszcze wersje 06. :)

Gralem zarowno na jednym i drugich logach, z powyzszych postow, zero problemow w grze....

Posted (edited)

Mój post był chwilę po tym jak zainstalowałem świeżo ściągnięte mody... Chyba że pobrałem w momencie wrzucenia nowych...
No to poczekam na 06, zainstaluję i zamelduję czy problem został usunięty ;)

Edited by Nygusex
  • Administrator
Posted

Boje sie ze to jakis problem lokalny, bo jak na razie nie udalo sie odtworzyc, a jak ogladalem logi to tez nie mozna bylo jednoznacznie stwierdzic co to moze byc.

Posted (edited)

Nadal to samo na najnowszej wersji, już nie wiem o co biega :/ Stare logi? Teraz powinno być ok :) Chyba przeinstaluję WoT'a, chociaż pewnie nic to nie da :D

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

Edit: Dobra znalazłem który mod wywalał grę przy wczytywaniu :) Winowajcą był... "Menadżer kont" :)

Edited by AslainModFan
  • Administrator
Posted
2 minutes ago, kriston said:

U mnie gra nie odpalała jak zainstalowałem "Częściowo odtworzone dźwięki dział od Gnomefathera (by cwjian90)"

Wyczysciles folder DLC? Ten mod mial aktualizacje ostatnio, autor cos popsul.

Posted

Okazało się że problem tkwił w optymalizacji ustawień gry. W programie GeForce Experience kliknąłem Wota a potem optymalizuj. Pozmieniało ustawienia gry i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to, że ustawiło grę na pełen ekran (zawsze grałem w okienku). Teraz gra się odpala ale niestety crashuje w bitwie i to dosyć często. Postanowiłem usunąć wszystkie mody i zostawić jednego ale to nic nie pomaga. Jakieś pomysły ?

• Administrator
Posted
4 minutes ago, kriston said:

Wczoraj instalowałem i czyściłem DLC  ale niestety nie pomogło.

Sciagnij paczke 07, jesli nadal jest problem to wyslij mi screenshota pokazujacego ekran gry i minimapke.

Posted

Odinstalowałem WoT'a, usunąłem folder World of Tanks z Games , usunąłem Wargaming.net z %appdata% i zacząłem instalować wszystko o nowa. Zainstalowałem WoT'a już nawet w kliencie SD a tu dalej nic... Gra się odpala i raz crashuje w bitwie a raz przy ładowaniu bitwy. Jak odpalam w trybie bezpiecznym to działa bez zarzutu. Jakieś pomysły ?