alkadafi Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Witam użytkowników moda - fajna sprawa. Od kilku wersji mam ten sam problem. Na czystej wersji gry wszystko działa do momentu aktualizacji ( zalogowania się na XVM) później traca się statystyki ( zostaje tylko ta co jest podczas ładowamia mapy). W grze już nie ma statystyki i na minimapie nie ma już okregów ani miesc w których był ostatnio wrogi czołg. Dodatkowo kolory drużyn podczas gry (góra ekranu co pokazuje kto żyje a kto nie ) jest biały zamiast czerwono / zielony. Problemy nie występują jak np wgram starsza wersję moda np 3.9.11 i nie wejdę na stronę XVMa ( nie mam jedynie szansy na zwycięstwo ale to wiadomo dlaczego) . Za każdym razem istaluję prawie te same dodatki. Postaram sie dołączyć screny. Pozdrawiam. Witam użytkowników moda - fajna sprawa. Od kilku wersji mam ten sam problem. Na czystej wersji gry wszystko działa do momentu aktualizacji ( zalogowania się na XVM) później traca się statystyki ( zostaje tylko ta co jest podczas ładowamia mapy). W grze już nie ma statystyki i na minimapie nie ma już okregów ani miesc w których był ostatnio wrogi czołg. Dodatkowo kolory drużyn podczas gry (góra ekranu co pokazuje kto żyje a kto nie ) jest biały zamiast czerwono / zielony. Problemy nie występują jak np wgram starsza wersję moda np 3.9.11 i nie wejdę na stronę XVMa ( nie mam jedynie szansy na zwycięstwo ale to wiadomo dlaczego) . Za każdym razem istaluję prawie te same dodatki. Postaram sie dołączyć screny. Pozdrawiam. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log
Administrator Aslain Posted October 29, 2014 Administrator Posted October 29, 2014 Nie widze bledow w logach. Na wersji ze samym konfigiem XVM dziala ok? Staty, nie mam na to wplywow, to zalezy od serwera statow.
alkadafi Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Problem sam się rozwiązał wraz z paczką v25 :-) Muszę przyznać że z tymi dodanymi modami to naprawdę wypas - nic więcej nie trzeba. Pozdrawiam i pozwolę sobie zamknąć temat.
Recommended Posts