bebok40 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 W dniu dzisiejszym od rana próbuję zagrać i nie da się. Następuje wczytywanie gry a potem widzę ciemność. Czarny obraz i nic ?
Administrator Aslain Posted October 5, 2016 Administrator Posted October 5, 2016 Bo wyszla aktualizacja od WG i stara paczka nie bedzie dzialac, czekaj na nowa paczke.
bebok40 Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Dzięki bardzo i mam nadzieję, że masz rację
zjac Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 10 minut temu, bebok40 napisał: Dzięki bardzo i mam nadzieję, że masz rację No idiota. Zobacz sobie na stronę WOT, że aktualizacja była. Co za głąb...
bebok40 Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 (edited) Jak by nie było problemu to bym nic nie pisał, a z drugiej strony troszkę kultury bo nie widzę nigdzie abym Cię obrażał :/. Edited October 5, 2016 by bebok40
johnymetallicaPL Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Gość ma rację - jak nieogarniętym trzeba być, żeby nie skumać że jest nowy patch i stare paczki po prostu nie będą działać i trzeba zainstalować nowe...
bahman Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 To że ktoś nie wie, że jak nowy patch wychodzi to trzeba ściągać nowe paczki to nie powód, żeby nazywać go od idiotów. 1
mutopompka Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 @up. Tu masz rację. Ale nie do końca. Odpalałeś dziś wot-a? Nie zauważyłeś, że ściąga 850MB??? Nie wierzę! Już powinna Ci się "lampka" pierwsza zapalić. Druga zapala się po zalogowaniu. ZAWSZE i KAŻDEMU pokazuje się w garażu okno z potwierdzeniem licencji.... I nie pisz(cie), że u Was nie było takiego okienka. Po prostu nie czytacie lub klikacie wszystko "jak leci". Trzecia lampka zapala się po ukazaniu dużego okna z informacjami CO NOWEGO.... i tu nazwa Patcha, czyli 9.6 Więc podsumowując: 1. Albo ktoś jest ślepy 2. Albo ktoś jest nieogarnięty 3. Albo ktoś jest idiotą (niestety, ale taka prawda). 1
Administrator Aslain Posted October 7, 2016 Administrator Posted October 7, 2016 On 10/5/2016 at 3:12 PM, zjac said: No idiota. Zobacz sobie na stronę WOT, że aktualizacja była. Co za głąb... Dałem ostrzeżenie, następnym razem będzie poważniej. Prosze o nie obrażanie innych użytkowników. Nie każdy musi się znać ale to nie powód do takiego zachowania.
zjac Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 10 minut temu, Aslain napisał: Dałem ostrzeżenie, następnym razem będzie poważniej. Prosze o nie obrażanie innych użytkowników. Nie każdy musi się znać ale to nie powód do takiego zachowania. Podtrzymuje swoje zdanie jakim określiłem tego osobnika. Bo dokładnie do niego pasuje. Nie zauważyć: - instalacji nowego patcha >800mb - okienka o potwierdzeniu praw - zmiany sposobu logowania i uruchmiania po nowym patrzu to trzeba być takim jak pisałem. I po tym wpisie przestanę się dziwić, że na polu bitwy w WOT mam takich kompanów w teamie jakich mam. Po tym wpisie nic mnie już nie jest w stanie zdziwić w grze WOT. 1
Recommended Posts