Jump to content

Nie można pobrać

Recommended Posts

Posted

Jak zwykle.... Kilkaset osób resetuje katalog DLC a to z kolei pociąga za sobą obciążenie serwerów transferem = spadek prędkości pobierania = zapchanie serwerów = generowanie błędu pobierania = paczka nie kompletna = błąd w WOT.

Moja rada: dać spokój z 2-3 dni z instalacją modpacka. Grać na "czystym" wocie.

Posted

czesc tez mam problem z pobraniem . czekam te 5 sekund  nastepnie jest skip ad  i jak zawsze nowe okienko zeby pobieralo ale pisze ze zabronione nigdy tak nie mialem

Posted

a nie lepiej zrobić tak że jeśli nie wyszła "nowsza" wersja konkretnego moda to paczka pomija jego pobieranie "DLC" itp opcje? :) Zaoszczędziłoby to rozmiarów i przyspieszyło proces pobierania ...

Posted

@michal_1986: A jest inaczej? :) Pzecież, jeśli nie masz zaznaczonej opcji kasowania katalogu DLC instalator NIC NIE WGRA innego. natomiast, gdy opcja jest niezaznaczona i na serwerze DLC jest nowsza wersja jakiegokolwiek moda - instalator rozpocznie ściąganie nowszej wersji, gdy została zaznaczona opcja moda w oknie wyboru opcji.

Posted
13 minut temu, mutopompka napisał:

@michal_1986: A jest inaczej? :) Pzecież, jeśli nie masz zaznaczonej opcji kasowania katalogu DLC instalator NIC NIE WGRA innego. natomiast, gdy opcja jest niezaznaczona i na serwerze DLC jest nowsza wersja jakiegokolwiek moda - instalator rozpocznie ściąganie nowszej wersji, gdy została zaznaczona opcja moda w oknie wyboru opcji.

to nie usuwać za każdym razem DLC? W przypadku wyjścia nowszej wersji to instalator nadpisze pobrany nowy DLC ???

Posted

@up: Ja tak robię od dawna. Zaciąga tylko te, które są najnowsze. Wcześniej instslator porównuje mój wybór z tym, co jest w katalogu DLC a tym, co jest na serwerze. W przypadku, gdy instalator wykryje nowszą wersję na serwerze DLC i jest dany mod zaznaczony w oknie wyboru zaciągnie odpowiednią paczkę i na końcu pracy instalatora zainstaluje.

Ot, cała filozofia jego pracy :)